O femeie din Timiș a luat în plasament un băiețel de 12 ani. Ce a descoperit soțul într-o zi, când a venit acasă mai devreme

O femeie din Timiș care a luat în plasament un băiețel de 12 ani este protagonista unei povești care i-a îngrozit și pe polițiști.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
O femeie din județul Timiș a reușit să revolte o țară întreagă. După ce a luat un copil în plasament, a ieșit la iveală un adevăr îngrozitor despre ea.

Femeia din localitatea timișeană Ghilad, în vârstă de 48 de ani, a decis împreună cu soțul său să ia în plasament un băiețel în vârstă de 12 ani, de care amândoi s-au atașat extrem de mult.

Citeste si: Simona Gherghe, prima imagine cu bebelușul nou născut, de pe patul maternității

Citeste si: Motivul dureros pentru care Raluca de la Puterea dragostei nu vrea să plece în America alături de Ricardo

Citeste si: Brigitte Sfăt, dezvăluiri șocante despre fostul iubit! L-a plătit ca să aibă grijă de copiii ei

Nimeni nu credea, însă, ce va urma. Într-o zi, soțul femeii a venit mai devreme acasă și a surprins o scenă de nedescris în locuința acestora.

Bărbatul și-a găsit soția în dormitor, în timp ce întreținea relații intime cu copilul. Șocat de aceste imagini, bărbatul a anunțat imediat poliția.

Ce se va întâmpla cu minorul

Oamenii legii au reținut-o pe femeie și au dus-o la audieri. Se bănuiește faptul că femeia ar fi început să profite de copil în urmă cu mai mult timp. Asistenta maternală a fost reținuă pentru 24 de ore, apoi s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 30 de zile. Acum, femeia este cercetată pentru viol, potrivit presei locale.

În plus, și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș au luat decizia instituirii plasamentului copilului în regim de urgență.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate