WOW

O femeie in toata firea a intrat intr-o noapte in cotetul porcului si si-a facut de cap! Ce-a aflat 9 luni mai tarziu? Ce parea imposibil s-a intamplat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


O femeie in toata firea a intrat intr-o noapte in cotetul porcului si si-a facut de cap! Ce-a aflat 9 luni mai tarziu? Ce parea imposibil s-a intamplaticon photo
O femeie din Statele Unite ale Americii a socat o lume intreaga dupa ce a iesit la iveala ce facea in propria gospodarie.

Potrivit stirileprotv.ro, Dovie Lee Kerner locuia la o ferma, iar atunci cand nu isi hranea animalele, femeia recurgea la gesturi obsecene cu ele.


Autoritatile au intrat in posesia unei inregistrari video facute de un vecin, in care femeia era surprinsa in timp ce facea amor cu calul ei.  Mai mult, oamenii legii au aflat ca Dovie Lee Kerner obisnuia sa aiba astfel de experiente inclusiv cu porcul pe care il crestea in cotet.


La o perioada dupa, vecinii care au ramas sa se ocupe de animale, in timp ce femeia era retinuta, au descoperit, cu stupoate, ca acestea se imbolnavisera. Se pare ca femeia contactase cateva boli venerice in urma contactului sexual neprotejat cu mai multi barbati si pe care le-a transmis mai departe animalelor.


Desi bolile in general nu se transmit de la om la animal si viceversa, iata ca in cazul schimbului de fluide sexual, lucrurile au luat o alta intorsatura.
Animalele au ajuns imediat in grija medicilor si au avut nevoie de tratament cu antibiotice.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune