Stiri

O femeie îşi cară inima într-un rucsac oriunde ar merge! Cazul a uimit o lume întreagă

O femeie în vârstă de 39 de ani se bucură din plin viaţă după ce a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Ea a fost operată de urgenţă, iar în urma intervenţiei este nevoită să-şi ţină inima într-un rucsac pe care-l cară cu ea peste tot.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


O femeie îşi cară inima într-un rucsac oriunde ar merge! Cazul a uimit o lume întreagăicon photo
Selwa, în vârstă de 39 de ani, s-a simţit rău în urmă cu şase luni de zile şi a ajuns de urgenţă la spital. Acolo, în urma investigaţiilor, a aflat că suferea de o boală foarte gravă la inimă. 
După doar patru zile, ea a fost supusă unei intervenţii chirurgicale foarte sensibile, care a fost o reuşită. Acum, Selwa este singura femeie din Marea Britanie care îşi cară inima artificială cu ea într-un rucsac. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune