O femeie şi fiica sa în vârstă de 9 ani, moarte într-un accident rutier in Constanta

O femeie de 36 de ani şi fiica acesteia în vârstă de nouă ani au murit, sâmbătă noapte, într-un accident rutier produs pe DN 39, în zona comunei constănţene 23 August, după ce şoferul maşinii în care se aflau a făcut un viraj pe linia continuă, iar autoturismul a fost lovit de un altul.

Distribuie pe:

fara descrierePotrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, femeia şi fiica sa, ambele din comuna constănţeană Pecineaga, se aflau într-un autoturism Opel condus de un bărbat din aceeaşi localitate şi se deplasau pe DN 39, dinspre 23 August către Mangalia. La un moment dat, în dreptul şoselei care duce către staţiunea Olimp, în timp ce se afla pe banda a doua a drumului, şoferul a încercat să facă un viraj la stânga, fără să se asigure şi peste marcajul longitudinal continuu, iar maşina a fost lovită de un autoturism Renault condus din sens opus de o femeie de 38 ani din Constanţa.

În urma impactului, autoturismul Opel a fost proiectat în şanţ, iar femeia, care ocupa locul din dreapta faţă, şi fetiţa ei, au decedat, în timp ce şoferul a fost grav rănit.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de descarcerare al ISU "Dobrogea”, care a intervenit timp de câteva zeci de minute pentru a scoate trupurile celor trei victime din maşina distrusă. Cadrele medicale de la Ambulanţă au încercat aproape o oră să le resusciteze pe mamă şi pe fiica ei de 9 ani, dar fără succes. Cele două persoane aflate în autoturismul Renault, un bărbat şi o femeie, au suferit răni uşoare, nefiind necesară transportarea lor la spital.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate