O fetiță de 12 ani a fost violată pentru bani de cel puțin 30 de bărbați, cu acordul tatălui ei

Oribilul caz se petrece în India, unde un tată fără scrupule și-a dat acordul ca fiica lui să fie abuzată contra cost.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Bărbatul organiza orgiile, făcând programari violatorilor, care erau, culmea, prieteni de-ai săi. El le cerea bani și organiza totul, pentru a nu exista neplaceri pentru clienți. Perverșii au abuzat-o sexual și i-au făcut poze fetei, după ce tatăl le-a permis să fie violată pentru bani.

Fetița, în vârstă de 12 ani, și-a făcut curaj să povestească despre întâmplările trumatizante prin care a trecut, timp de doi ani, în fiecare weekend.

Copilă de 12 ani, violată cu acordul tatălui

Identitatea fetei din sudul Indiei, este protejată din motive legale. Anchetatorii susțin că cel puțin 30 de indivizi au participat la abuzuri, unul dintre ei fiind chiar tatăl fetei. Ei au fost acuzați de viol, agresiune sexuală și folosirea unui copil în scopuri pornografice.

Citeste si: Cum devenise Cornel Galeș abonat la toate scandalurile de famile! S-a certat la cuțite cu rudele Ilenei Ciuculete, dar și cu fratele lui

Citeste si: Motivul șocant pentru care a fost ucisă Luiza Melencu! Cu ce l-a enervat teribil pe Gheorghe Dincă în casa ororilor EXCLUSIV

Citeste si: Amenințare cu bombă la o multinațională din Timișoara. Sute de persoane evacuate

Citeste si: Declarație de dragoste ca în filme, dar în mare secret! Ce a putut să facă Bianca de la ”Puterea Dragostei” pentru Livian

De câte ori pedofilii veneau în casa familiei, mama victimei era închisă într-o altă cameră. Fata era și ea închisă într-un dormitor în care perverșii o violau și îi faceau poze. Autoritățile au arestat patru bărbați, inclusiv tatăl fetei.

Polițiștii din India i-au arătat imagini fetiței cu aproximativ 25 de bărbați din anturajul familiei. Ei se presupune că au fost implicați în actele detestabile. Dar ea a fost atât de traumatizată de ceea ce i s-a întâmplat, încât nu a putut identifica suspecții.

„Nu-mi amintesc niciun chip”, a spus poliției. „Totul este neclar”.

Drama copilei a fost descoperită de profesori

Profesorii au fost cei care au observat prima dată o schimbare în comportamentul fetei. Acest lucru i-a determinat să se întrebe ce se întâmplă acasă la fată. După ce fetița a renunțat la școală, a fost solicitat un consilier psiholog care să o chestioneze pe fetiță. Atunci au apărut toate detaliile despre situația îngrozitoare a fetei.

Fata de 12 ani a recunoscut cum tatăl ei o forța să intre în cameră cu persoane necunoscute. Acestea o pozau nud și în cele mai multe cazuri o violau. Ancheta a stabilit că fetița a fost victimă a violului în serie din partea a cel puțin 30 de bărbați diferiți. Ea a fost scoasă din anturajul familiei și a fost dusă la un adăpost.

S-a stabilit că și mama fetei a fost violată și exploatată de tatăl ei în mod similar, de bărbații care vizitau casa. Mass-media locală spune că fata rămâne într-un adăpost în timp ce tatăl ei așteaptă procesul în închisoare. Povestea oribilă a tinerei fete vine în timp ce India se luptă cu ceea ce a fost descris în presă drept o epidemie de abuzuri sexuale.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate