O fetiță de 12 ani, simptome neobișnuite de coronavirus: "A murit, apoi a reînviat"

O fetiță de 12 ani a trecut prin cele mai mari chinuri după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

O fetiță de 12 ani din Statele Unite ale Americii a trecut prin cel mai mare chin după ce s-a infectat cu noul coronavirus.
Juliet Daly a prezentat inițial simptome de apendicită, iar când a ajuns la spital lucrurile au luat o întorsătură extrem de gravă.
Copila a suferit un atac de cord, însă din fericire medicii au reușit să o resusciteze iar apoi să o transfere la un alt spital din Louisiana, acolo unde a și fost diagnosticată cu COVID-19.

fara descriere

„Juliet a fost unul dintre cei mai afectați copii de coronavirus pe care i-am tratat aici”, a declarat medicul Jake Kleinmahon.
Același medic a mai menționat că, în multe cazuri, copiii pot prezenta simptome cu totul diferite față de adulți, în urma infecției cu noul virus.

„Este cea mai drăguță fetiță din lume. Nu merită asta. M-am rugat să scape cu viață”, a mărturisit Jennifer Daly, mama fetiței. În urma experienței, fetița a declarat că „a murit, apoi a reînviat”, potrivit cancan.ro

fara descriere

Statele Unite ale Americii se confruntă cu o situație critică, fiind cea mai afectată zonă de coronavirus în aceste momente.
În urmă cu 3 zile, SUA a înregistrat peste un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus.
În total, 58.365 de persoane au murit de COVID-19 în SUA, cea mai afectată ţară de pe glob. Potrivit bilanţului oficial publicat de Arhivele Naţionale ale Statelor Unite, în Războiul din Vietnam (1955-1975) şi-au pierdut viaţa 58.220 de militari americani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate