O fetiță de 13 ani din Galați este amenințată cu moartea de un necunoscut! Polițiștii sunt nepăsători la sutele de mesaje primite de copilă

O adolescentă de 13 ani trăiește un adevărat chin de mai bine de două săptămâni, de când un străin îi tot dă mesaje.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Copila din Galați a primit peste 800 de mesaje de amenințare de la o persoană necunoscută. Ea este amenințată că va fi violată și omorâtă dacă anunță autoritățile.

Însa chiar și sesizați, polițiștii ridică din umeri în fața amenințărilor explicite. Oamenii legii susțin că nu au ce să facă în acest caz, deoarece mesajele șocante sunt trimise prin intermediul unei aplicații care nu lasă să se vadă numărul expeditorului, conform Antena 3.

"Îți dau un mesaj foarte sincer. Uite, eu nu mi te pot scoate din cap, am devenit obsedat de tine, nu mai pot să trăiesc fără tine. Dar ține minte un lucru: tu nu mă cunoști, nu știi de ce sunt în stare, nu știi ce am făcut și ce am plănuit", este unul dintre mesajele primite de fată.

De teamă ca adolescenta să nu pațească ceva, familia o pazește neîncetat, mai ales că persoana care o amenință pe copilă pare să știe în timp real ceea ce se întâmplă în casa fetei, cu ce este îmbrăcată și care sunt persoanele care vin în vizită.

Citeste si: Au așteptat să facă sex până după nuntă, însă rezultatul a fost șocant: "M-am simțit foarte rușinată". Ce s-a întâmplat în luna de miere

Citeste si: „Păpușa umană Ken” și-a schimbat sexul! Cum arată acum, după ce și-a îndeplinit visul și ce nume și-a ales

Citeste si: Doi polițiști au fost filmați în timp ce întrețineau relații intime în mașina! Se aflau în timpul serviciului, însă și-au dat frâu liber poftelor

S-a deschis dosar penal pentu amenințare, însă vinovatul nu este de găsit

Deși familia copilei a suspectat pe unul din vecinii din apropiere, bărbatul în vârstă de 43 de ani neagă acuzațiile și spune că nu a avut niciodată vreun conflict cu vreo persoană din familie. Ba chiar, acesta și-a pus și telefonul la dispoziție pentru a se demonstra ca nu el este făptașul.

fara descriere

"Părinții minorei au depus în data de 26 decembrie o plângere la postul de poliție de domiciuliu, plângere în baza căreia s-a întocmit un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de amenințare.", au spus autoritățile.

"O să mori, e treaba ta. Nu gândești că dacă vei chema Poliția o să fie mai rău. Doamne ce-o să-ți fac pentru toate lucrurile astea - Iar a venit Poliția la tine? Să vezi ce-ți fac dacă ai făcut ceva! Te omor!", e un alt mesaj al individului.

fara descriere

Specialiștii trag un semnal de alarmă cu privire la persoanele cu devieri de comportament de acest tip, pentru că este posibil ca ei să își pună în aplicare amenințările.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate