O fetiță de 3 ani a murit după ce a ingerat cocaina ascunsă în casă de tatăl ei

Un îngeraș în vârstă de 3 ani a murit după ce i-a găsit cocaina tatălui ei și a ingerat-o.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Cocaină, iamgine cu scop ilustrativ[Sursa foto: PixaBay]

Indiferența și nepăsarea unor părinți a omorât un copil nevinovat: K, micuța în cauză al cărui nume nu a fost dezvăluit din motive legale, a găsit cocaina ascunsă de tatăl ei într-un sertar al casei și a îngerat-o, provocându-i o moarte fulgerătoare.


In articol:

Povestea teribilă nu s-a terminat însă aici. Părinții micuței erau certați, astfel că acum se învinovățesc unul pe celălalt. Tatăl susține ccă drogurile erau ale mamei, iar mama spune că partenerul ei ascunde cocaina în casă, fără ca măcar să suspecteze ceva. (Vezi si: Un bărbat infidel a fost dat în vileag de un bug al imprimantelor. Bona a găsit fotografii compromițătoare)

Judecătorul cazului a fost profund mișcat de cele întâmplate și dorește din toata inima să atragă atenția asupra pericolelor ce vin o dată cu abuzul de substanțe: „Dacă a existat vreodată o lecție despre pericolele abuzului de droguri, aceasta o clar una dintre ele”.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Fetița ajunsese la spital, iar medicii au bănuit, inițial, că cea mică a murit din cauza sepsis-ului sau a meningitei. După un control al medicilor legiști, a ieșit la iveală faptul că în sângele fetiței a fost găsită cocaină.

Mama știa că partenerul ei ascundea droguri în casă

Imeidat, serviciile sociale i-au luat pe ceilalți patru copii ai cuplului, care nici până în ziua de azi nu și-a asumat vinovăția în moartea fetiței.

 „Se pare, cel mai probabil, ca cea mică a îngerat cocaina, ca urmare a faptului că tatăl a adus-o în incintă și a depozitat-o, din păcate, într-un loc ușor accesibil copiilor. Nu pot spune cu exactitate locul în care a fost pusă și cum a reușit fetița să ajungă la ea, Cu toate acestea, concluzia mea este că drogurile tatălui au fost lăsate neglijent în casa mamei și acolo K a găsit-o. Mama era foarte conștientă de faptul că tatăl a adus cocaină acasă. Se pare cel mai probabil că a închis ochii sau s-a convins că se iau suficiente măsuri de precauție pentru a proteja copiii.”,  a comentat judecătorul cazului.

 

Urmatorul articol
Citește și:

O provocare mortală face ravagii pe internet. Un copil de 11 ani s-a aruncat în gol de la etajul șase

Berna și Philip de la Puterea Dragostei, primele declarații după împăcare: „Un copil ar schimba multe”

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Un minor și-a agresat iubita însărcinată, în plină stradă! „Îmi va omorî băiatul”

Care este prețul fericirii lui Liviu Vârciu? Iată ce investiție va face pentru Anda Călin, mama copiilor lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies