O fetiță de 8 ani a fost abandonată de părinții ei într-o benzinărie, pentru că era prea obraznică. Copila a fost găsită cu un bilet în care mama ei motiva gestul revoltător. „În fiecare zi cauzezi probleme”

O copilă de 8 ani a fost părăsită într-o benzinărie pentru că „nu e ascultătoare”.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Copilă abandonată în benzinărie
Copilă abandonată în benzinărie

O fetiţă de 8 ani, din Kabupaten Pekakawan, Indonezia, a fost pur şi simplu abandonată de părinţi la o benzinărie, cu un bilet în care aceştia îşi motivau gestul revoltător. Copila a fost lăsată în stradă de părinţi împreună cu un bilet în care familia declara că nu are altă soluție decât să o abandoneze, din cauza comportamentului ei.


In articol:

În mesajul lăsat fetei lor, părinții au menţionat că s-au săturat de copilă pentru că era obraznică. Mai mult, aceștia i-au urat să aibă grijă singură de ea.

Mesajul lăsat de părinții copilei: „În fiecare zi cauzezi probleme”

Autoritățile au fost anunțate de mai multe persoane care au observat-o pe micuță stând speriată, singură în zona benzinăriei, fără alte bagaje ori haine de schimb. Doar ea şi un bilet. Ea a fost preluată de polițiști, notează mirror.co.uk.

„Copilă, iartă-mă. Sunt forțată să te las pe stradă pentru că nu mai sunt dispusă să te văd suferind sau torturată din cauza răutăților tale, în fiecare zi cauzezi probleme. Iartă-mă copilă. Ai grijă de tine”,  au fost cuvintele scrise de mama ei în biletul pe care micuţa speriată îl ţinea în mână la apariţia autorităţilor.

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Copila nu a putut fi identificată pentru că polițiștii nu au primit nicio sesizare despre dispariţia vreunui copil. Ea a fost plasată în grija unui asistent maternal. În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru abandonarea minorei. Părinţii sunt căutaţi acum, urmând să răspundă pentru fapta lor.

O fetiță nou-născută abandoată de părinți pentru că și-au dorit băiat

Un bebeluș a avut parte de un destin tragic doar din prisma faptului că nu s-a născut băiat. Fetița a fost abandonată la gunoi fără să primească măcar un nume. Întreaga întâmplare s-a petrecut în provincia Guangdong din China, informează dailymail. 

Bebelușul a fost găsit printre gunoaie de un gunoier care a chemat imediat poliția. Fetița a fost plasată într-un centru local de asistență de către autorități, iar părinții reținuți sub acuzația de abandon.  

Fetița a fost găsită acoperită doar cu cârpe. După ce medicii au verificat ccare este starea ei de sănătate, ea a fost dusă într-o ambulanță de către medici la un centru medical. Vezi continuarea articolului AICI.

 

SURSE: mirror.co.uk, Daily Mail

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Daria Radionova, prima reacție după ce a fost jignită de Bianca Drăgușanu: „O aștept la Londra pentru a...”

Iată toți bărbații care au agresat-o pe Bianca Drăgușanu: blondina nu a avut parte de o viață atât de roz

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies