O fetiță de 8 ani și-a organizat singură înmormântarea după ce a fost diagnosticată greșit

În timp ce doctorii spuneau că are dureri de creștere, Darcy McGuire, din Fife, Scoția, suferea de o formă rară de cancer la oase.

Distribuie pe:

fara descriere

In articol:

Fetița începuse să aibă dureri încă de la vârsta de 3 ani, însă simptomele ei au fost ignorate până la vârsta de 8 ani, când a fost prea târziu, ea murind ieri după-amiază.

Familia ei a făcut anunțul trist

"Cu o inimă extrem de frântă, țin să anunț că Darcy Rae Mcguire și-a câstigat aripile de înger în această dimineață, 15.12.19. Nici nu pot să exprim cât de devastată sunt eu cât și copiii, dar ea a murit foarte liniștită și voi fi veșnic recunoscătoare pentru asta." a scris Carol Mcguire, într-o postare pe Facebook.

fara descriere

Prima oară când a fost dusă la doctor, a fost în momentul în care mama fetiței, Carol a observat niște mici umflături pe coloana vertebrală a fiicei ei, care acuza dureri constante, însă doctorii au spus că nu există nici un motiv de îngrijorare.

Diagnosticul crunt l-a primit abia anul acesta, în ianuarie, când boala era într-un stadiu mult prea avansat pentru a se mai putea face ceva. Darcy a hotărât să își ajute familia cu pregătirile pentru înmormântarea sa, strângând mii de lire sterline din donații.

Citeste si: Fost șef al serviciului secret al Ministerului de Interne arestat pentru că făcea ședințe de șamanism cu droguri. Oamenii plăteau o sumă uriașă pentru o astfel de ședință

Citeste si: Călin Geambașu dă de pământ cu fosta soție: ”Acum, "mămica responsabilă" trăiește în vagabondaj, în casa unei prietene!”

Citeste si: Anunț incredibil al lui Florin Salam: ”Rugăm persoanele care au trimis bani să ia legătura cu organele de poliție!”

Mama copilei susține că fiica ei ar fi putut avea o șansă de supraviețuire dacă ar fi fost diagnosticată și tratată adecvat mai devreme.

Darcy începuse să pice din picioare zilnic, până să i se dea diagnosticul potrivit, și anume chordoma, un tip de cancer care afectează coastele, plămânii, brațele și pioarele. Această boală afectează doar unul din 20 de milioane de copii anual.

Ce a declarat mama lui Darcy dupa ce fetița a murit

"Întodeauna am fost extrem de sinceră cu Darcy despre boala ei și știa că într-o zi va muri. Ea a ajutat la planificarea fiecărei parți a înmormântării. Când copilului tău i se dă un diagnostic final, nu prea ai de ales și nici nu ești de acord cu asta, dar am dorit să îi dau lui Darcy ceva ce putea controla." a mai spus mama fetei.

fara descriere

Carol a spus că până și medicului care a diagnosticat-o pe Darcy într-un final, i-a fost greu să creadă cât timp s-a pierdut până ce fetița a primit diagnosticul corect.

Când în sfârșit Darcy a primit un răspuns concret în ceea ce privește boala de care suferea, a început imediat ședințele de chimioterapie pentru a încerca să stopeze tumorile de pe coloana vertebrală. Dar după doar o săptămână, medicii au confirmat că nu mai există nici o șansă de supraviețuire și că nici un tratament nu ar mai putea-o ajuta pe fetiță.

Contactați de presă, "specialiștii" care nu au fost în stare să îi dea un diagnostic corect lui Darcy, au invocat clauzele de confidențialitate și nu au vrut să declare nimic cu privire la greșelile lor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate