O fetita de cinci luni a murit dupa ce mama i-a dat sa bea sange de broasca testoasa! Femeia voia s-o protejeze de coronavirus

Un bebelus in varsta de cinci luni a murit dupa ce a baut sange de broasca testoasa. Parintii si sora ei au ajuns la spital in stare grava din cauza aceluiasi tratament procurat de la un vraci.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

broasca-testoasa.


In articol:

O fetita de cinci luni a murit dupa ce mama ei i-a dat sa bea sange de broasca testoasa pentru a o proteja de noul coronavirus.

O familie din Comendador (Republica Dominicana) a urmat un ritual ciudat pentru a se proteja de imbolnavirea de coronavirus. Cei doi parinti au baut sange de broasca testoasa si le-au dat acelasi "tratament" si celor doua fetite ale lor, una in varsta de 7 ani, cealalta, de cinci luni. Bebelusul a decedat, ceilalti trei membri ai familiei au ajuns de urgenta la Spitalul Rosa Duarte din localitatea dominicana.

Fetita de cinci luni a murit, parintii si surioara ei au ajuns la spital din cauza tratamentului pe baza de sange de broasca testoasa impotriva noului coronavirus

Bautura despre care se credea ca este leacul impotriva infectarii cu coronavirus continea, printre altele, si sange de broasca testoasa. Potiunea fusese procurata de familia copilei de la un vraci de origine haitiana. 

Autoritatile dominicane sunt in alerta! Tot mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce au incercat fel si fel de leacuri despre care cred ca sunt tratamente impotriva noului coronavirus. Potrivit cifrelor oficiale, in Republica Dominicana s-au inregistrat 15.264 de cazuri de infectare cu COVID-19 si 468 de decese. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate