O fetiță de șase ani, la un pas de moarte din cauza coronavirusului. Mama ei a crezut că are varicelă

O copilă de doar șase a trecut prin clipe terinile, după ce a fost confirmată cu coronavirus!

O fetiță de șase ani, la un pas de moarte din cauza coronavirusului
Autor: Cristina Cruceru

In articol:

O copilă de doar șase ani a fost la un pas de tragedie, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Copila a avut o reacție neobișnuită la virus, iar mama ei a crezut că are varicelă. Femeia nu s-a gândit nici măcar oclipă că fetița ei are coronavirus, pentru că la școala unde învață au fost depistate cazuri de varicelă.

Citeste si: Un manelist celebru se zbate intre viață si moarte! Avem, detaliile unui eveniment care a tulburat lumea muzicii

Citeste si: Un polițist s-a stins din viață din cauza coronavirusului. Sorin avea 53 de ani

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Micuţa Millie Denvers a început să acuze stări de rău pe 12 decembrie. Totul s-a întâmplat după ce colegii săi au contactat varicela. Mama acesteia a fost de părere că și fetița ei are tot varicelă, ținânc cont că cea mică avea câteva pete, arăta palidă şi a început să vomite, având temperatura de 39.9 grade.

O fetiță de șase ani, la un pas de moarte din cauza coronavirusului
O fetiță de șase ani, la un pas de moarte din cauza coronavirusului[Sursa foto: PixaBay]

Copila, la un pas de moarte

Elizabeth Denver, mama fetei, s-a speriat teribil în momentul în care şi-a dat seama că se întâmplă ceva mai grav cu fetița ei și astfel, a sunat medicul de familie. Astfel, și-a dus imediat fetița la spital, micuța fiind internată la spitalul Worthing şi a fost transferată în comă indusă la spitalul Southampton, unde a stat în comă două zile.

" Eram îngrozită. Mama mea este asistentă şi am sunat-o de la spital ca să-i spun ce se întâmplă şi a început să plângă, apoi am ştiut că lucrurile s-au înrăutăţit.

Înainte de a-i induce coma, Glen a întrebat dacă ar putea să moară, asistenta a spus că nu arată bine, dar nu ar putea să spună sigur. Nu aveam nicio idee că ea contactase Covid.

Până să se îmbolnăvească pe 12 decembrie, s-a comportat normal şi chiar era o fetiţă foarte activă. Se ducea la şcoală şi făcea tot ce era obişnuită. După ce simptomele au fost de varicelă, una din surori aa vomat de câte ori avea temperatură, dar când bubiţele nu s-au făcut băşici am început să mă îngrijorez.

Avea dureri cumplite, nici nu o puteai atinge. A trebuit să o duc la spital, să o ţin, pentru că era extrem de moale", a mărturisit Elizabeth, mama fetiţei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Pop nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Medicul a spus și motivul

Trupul neînsuflețit al unui pacient, mort de COVID, ar fi fost dat altei familii. Procurorii anchetează cazul

O elevă de clasa a douăsprezecea învață într-o baracă improvizată din fața casei! Este singurul loc cu semnal la internet

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Calendar Ortodox 16 mai 2021. Cei mai mari sfinți pe care i-a dat Moldova

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Începe un nou război mondial? Prima putere nucleară care i-a declarat război Israelului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies