Paparazzi

O fi el cel mai puternic roman, dar cand e sa aleaga un parfum, se…inmoaie! Cat timp petrece Radu Valahu in fata raftului cu cosmetice? Video exclusiv

Radu Valahu este considerat cel mai puternic roman, celebrul campion la skandenberg, atragand privirile tuturor chiar si atunci cand merge la cumparaturi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Ana Maria Petre


Imbracat intr-un tricou rosu si cu nelipsita-i bandana pe cap, Radu Valahu a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro la shopping intr-un supermarket din Capitala. Nu a facut decat o singura cumparatura, dar una importanta, pentru care a pierdut minute bune in fata raftului de cosmetice.

O fi el cel mai puternic roman, dar cand e sa aleaga un parfum, se…inmoaie! Cat timp petrece Radu Valahu in fata raftului cu cosmetice? Video exclusivicon photo

Insotit de un prieten, Valahu a avut ceva probleme in a se hotari ce parfum sa alega. Asa ca, a stat in fata raftului chiar mai mult ca doamnele de langa el, studiind cu grija, ba de la dstanta, ba de mai aproape, produsele. Nu a fost insa in zadar! Intr-un final, barbatul a plecat triumfator spre casa de marcat, cu parfumul in mana.

Si aici a stat minute bune, dar nu s-a plictisit, pentru ca probabil a fost recunoscut de cativa tineri care au intrat imediat in vorba cu sportivul.

Radu Valahu este cel mai cunoscut luptator de skandenberg din Romania, fost concurent la un show de talente, el este recordman absolut dupa ce a tras avioane, barci si chiar vagoane de tren.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune