O fost prezentatoare de la TVR isi acuza colegii ca ii copiaza interviurile pe care le-a realizat cu Regele Mihai! Admiratorii Marilenei Rotaru sunt revoltati: „Vor continua sa va fure munca pana la un punct unde vor zice ca e a lor”

Marinela Rotaru este revoltata pentru ca fostii colegi din TVR se folosesc de interviurile pe care le-a realizat cu Regele Mihai.

Autor: Matei Vaihan

Marilena Rotaru, fost jurnalist la TVR, actual presedinte al Miscarii pentru Regat si Coroana, a realizat mai multe interviuri cu Regele Mihai, pe cont propriu, iar acum este revoltata ca fostii ei colegi ii folosesc materialele pentru a-si realiza emisunile dedicate Regelui.( vezi cum s-a imbracat Carmen Iohannis la funeraliile Regelui Mihai)

„După ce a debutat copiind din interviurile mele cu colegii Regelui din Clasa Palatină, Tudor Vişan Miu continuă sarguincios sa-mi folosească interviurile cu Regele Mihai făcute pe cont propriu în 1990 cand subiectul era interzis la TVR. Ca si Camelia Csiki care si-a îmbunătăţit documentarele cu ample fragmente din aceleasi interviuri la care TVR nu a contribuit decât cu interzicerea lor si concedierea mea”, a postat Marilena Rotaru.

„E greu sa fii ca Marilena Rotaru. Pot fura si copia cat vor,noi stim adevarul, stilul...ne place originalul!...Se considera o forma de plagiat si se pedepseste in instanta.Stiu ca nu sunteti genul insa pana la urma va trebui sa o faceti, sa ii dati in judecata. Altfel vor continua sa va fure munca Dumneavoastra, pana la un punct unde vor zice ca e a lor”, au raspuns prietenii Marilenei Rotaru.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies