O fostă concurentă al unui show de talente din România, mărturii cutremurătoare: ”A fost închis într-o celulă, care mirosea îngrozitor şi avea urme de excremente şi sânge, i s-a cerut să se dezbrace complet, apoi...”

O fostă concurentă dintr-un show de talente din România a povestit clipele groaznice prin care a trecut ea și soțul ei, Florin.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mădălinea Felea, o fostă concurentă dintr-un show de talente din țară a povestit clipele groaznice prin care a trecut alături de soțul ei, Florin. El intrase cu mașina pe o stradă cu sens unic, iar un alt autoturism a blocat circulația, ieșind de pe o străduță laterală. În acel moment, soțul dansatoarei la bară a avut intenția de a-i face loc, însă nu s-a mai putut, căci deja veniseră mai multe mașini.

Citeste si: Cutremurător! Bebelușul din Sebeș care s-a născut cu o malformație gravă a murit

Citeste si: Cât de frumos era Mihai Constantinescu în tinerețe! Imaginile care demonstrează că era idolul femeilor! Galerie foto

Citeste si: Apel disperat făcut de fosta soție a lui Mihai Constantinescu! "Vă rog mult..."

„Deşi soţul meu a încercat să îi facă loc, din spate au venit alte maşini şi nu a mai putut face nicio mişcare. În acel moment, şoferul s-a dat jos din maşină, cu un baston metalic şi a început să ţipe la soţul meu să se mute de acolo. L-a jignit, l-a făcut în tot felul, apoi a lua bastonul şi a început să lovească maşina. I-a spart parbrizul şi geamul lateral stânga, i-a distrus capota şi l-a ameninţat să se mute. A forţat ieşirea printre maşini, dând cu spatele, şi a ajuns în strada principală”, a povestit Mădălina pentru gazetaromaneasca.

A intervenit și poliția, doar că cel arestat a fost Florin și nu italianul. „Florin a fost închis într-o celulă, care mirosea îngrozitor şi avea urme de excremente şi sânge, i s-a cerut să se dezbrace complet, apoi să predea cureaua de la pantaloni şi şireturile de la pantofi. Fără nicio explicaţie, l-au arestat, practic. Nu i-au lăsat nici telefonul. A fost percheziţionat şi i s-au luat amprente ca la ultimul delicvent. Nu i-au dat voie să sune familia sau avocatul, nici să bea sau să mănânce ceva, i s-a refuzat şi dreptul de a face denunţul. În toată perioada asta, de la ora 14.30 şi până la 22.30, adică opt ore, noi nu am ştiut nimic de el, iar el nu a putut beneficia de niciun drept. A fost tratat ca un bandit”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate