O fostă concurentă de la Exatlon este însărcinată! A dat vestea în urmă cu puțin timp

Cătălina Seicaru este însărcfinată. Fosta concurentă de la Exatlon a dat vestea pe internet.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Cătălina Șeicaru, fosta concurentă de la Exatlon, este însărcinată. Tânăra a dat vestea cea mare pe paginile ei de pe rețelele de socializare, publicând prima fotografie cu burtica de gravidă. Mii de oameni au apreciat imaginea de pe Instagram, iar ale câteva zeci au felicitat-o.

fara descriere

Fosta concurentă de la Exatlon știa încă de dinainte de a pleca în aventura din Republica Dominicană că își dorea să devină mamă. „Mă văd cu un copilaș pentru că îmi plac foarte mult copiii. Vreau să am propria mea afacere la care eu și iubitul meu lucrăm deja, în domeniul moto. Mă văd administrând această mică afacere și aproape de familie, sunt o familistă”, declara Cătălina Șeicaru, în urmă cu un an, atunci când avea 24 de ani.

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini filmate în culisele emisiunii, după despărțire: "O să îmi vină să te sărut tot timpul"

Citeste si: Hannelore și Bogdan de la Insulă s-au împăcat și s-au mutat împreună! Primele declarații: „Atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru”

Citeste si: Amănunte terifiante despre agresorul de 15 ani al băiatului care în urma loviturilor este în moarte cerebrală ”Tatăl îl lăsa la volan, în timp ce era în dreapta”

fara descriere

Cătălina Șeicaru de la Exatlon și Roxana Vancea sunt prietene bune

Cătălina Șeicaru și Roxana Vancea sunt prietene bune. Ambele au fost concurente la Exatlon și s-au susținut una pe cealaltă de acasă, din fața televizorului. Le leagă pasiunea pentru fitness și așa au ajuns să fie apropiate, după cum au recunoscut chiar ele.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate