O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea! Cum se purta președintele cu ea, ca profesor

Andreea Fuşle, fost aelevă a lui Klaus iohannis, a povestit cum se purta președintele României cu ea pe vremea când era profesor

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Klaus Iohannis, președintele României, a fost profesor la o școală din Sibiu. Timp de 14 ani a predat elevilor, iar o tânără a acceptat să povestească despre comportamentul lui ca dascăl.

„Era un om sobru, autoritar, dar nu deborda de duritate, aşa cum ar putea părea. Ne mai scotea afară de la ore dacă făceam gălăgie, dar limbajul era mai mult ca o invitaţie, decât ca un reproş. Nu s-a enervat niciodată pe noi, deşi nu toţi eram buni la Fizică. Era foarte corect. Nu umfla notele, dar nici nu te pedepsea inutil. Cât luai, atât meritai. Nimeni nu i-a contestat vreodată vreo lucrare de control. Mie nu prea mi-a dat sub 8, dar nici peste 9. Astea erau notele mele”, a povestit Andreea Fușle, fostă elevă a lui Klaus Iohannis, actualul președinte al României, pentru Palytech.

Citeste si: Răspunsul lui Florin Piersic, după ce s-a zvonit că a murit: „Mă odihnesc eu forțat de virus, da' nu mă...”

Citeste si: Raed Arafat, mesaj pentru românii amendați în perioada de izolare: "Înțeleg supărarea și frustrarea cetățenilor..."

Citeste si: Marcel Vela, prima reacție după ce a fost contrazis public de Ludovic Orban: „Răspunsurile oferite de mine au fost scoase din context”

fara descriere

Elevii din școala în care preda Klaus Iohannis au vorbit frumos despre el

Rodica Robu, o altă tânără care a fost elevă în școala în care a predat Klaus Iohannis, a povestit că președintele României avea un comportament foarte politicios.

Citeste si: Victor Pițurcă, declarație șoc! ”M-am testat de patru ori de COVID-19!" Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal recunoaște că i-a fost frică

“Eu nu l-am avut profesor, dar învăţam la clasa paralelă şi îl vedeam tot timpul. Era un băiat tânăr, înalt, blond şi cam slăbuţ, care saluta politicos pe toată lumea. Eu l-am prins când eram elevă în clasa a V-a”, a povestit ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate