O gravida isi loveste cu bestialitate cu ciocanul copilul din burta - VEZI care e motivul aberant pentru care face asa ceva

O femeie gravidă în opt luni îşi loveşte copilul din burtă cu un ciocan, pentru a dovedi că este "puternic".

Distribuie pe:

fara descriereHeather Thorpe, în vârstă de 24 de ani, din Marea Britanie, s-a filmat în timp ce îşi lovea copilul din burtă cu ciocanul. Fostul ei iubit, Sean Hanlon, a făcut publice imaginile după ce poliţia nu a vrut să o acuze pe femeie pentru violenţă.

"Sunt revoltat că poliţia nici măcar nu a vrut să o interogheze pe Heather. Dacă exista un film care arăta o persoană care loveşte un copil cu ciocanul, în zece secunde ar avea cătuşele la mâini",
spune Sean, scrie romaniatv.net.

Acesta povesteşte că în octombrie se juca cu telefonul, când Heather a început să zică: "copilul meu este super puternic - uită-te la asta. A luat un ciocan din trusa mea cu unelte. Apoi şi-a lovit burta de două ori. Am fost şocat, dar lui Heather i s-a părut amuzant. Nu mi-a venit să cred", a mai spus bărbatul.

fara descriere"Chiar dacă bebeluşul scapă de lovitura directă, poate cauza desprinderea placentei. Bărbaţii care îşi lovesc partenerele însărcinate astfel nu scapă de lege. Orice femeie gravidă care arată o astfel de agresiune are clar nevoie de ajutor", a declarat doctorul Carol Cooper.

Bebeluşul s-a  născut sănătos, din fericire. Heather nu a vrut să discute despre videoclip.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate