O handbalistă din naţionala României a avut interzis să îşi expună tatuajul în Japonia! Mădălina Zamfirescu şi-a acoperit desenul de pe braţ cu o bluză cu mânecă lungă!

Mădălina Zamfirescu  a avut interzis să îşi expună tatuajul în Japonia, din cauza regulilor stricte din ţara asiatică.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Mădălina Zamfirescu a avut interzis să îşi expună tatuajul în Japonia, acolo unde naţionala de handbal feminin a României  participat la Campionatul Mondial. „Mădălina Zamfirescu şi-a făcut recent un desen imens pe tot braţul stâng, însă în Japonia nu l-a putut lăsa la vedere. Şi pentru a-l ascunde în timpul jocurilor a apelat, pe sub tricoul de joc, la o bluză subţire cu mânecă lungă, tocmai pentru a-i acoperi mâna”, a dezvăluit gsp.ro. (vezi ce sexy este Denisa Dedu, portarul naţionalei de handbal)

Citeste si: Tragedia care i-a cutremurat pe concurenții de la Puterea Dragostei! Teodora, o handbalistă de 18 ani, are nevoie de sânge

Citeste si: Ada Nechita a născut gemeni în secret, la aproape 35 de ani! Vezi cum arată familia celei mai frumoase handbaliste românce!

Citeste si: Doliu uriaș în lumea sportului! Ekaterina Koroleva a murit la Campionatul European de handbal pe plajă

“Nu ai voie să laşi să-ţi vadă toată lumea un tatuaj, mai ales dacă acesta este de mari dimensiuni! Există chiar şi anumite locaţii în care sunt amplasate anunţuri, însoţite de poze explicite, conform cărora nu ai voie să te afişezi cu tatuajele neacoperite. De regulă, acest lucru se întâmplă la hoteluri şi centre SPA, dar şi delegaţiile echipelor participante la Campionatul Mondial au fost informate cu privire la acest lucru, iar jucătoarele care sunt vizate s-au conformat.”, a mai relatat gsp.ro.

fara descriere

Mădălina Zamfirescu  a avut interzis să îşi expună tatuajul în Japonia: "Încalcă respectul faţă de părinţi"

“Principalul motiv, dar nu singurul, pentru care în Japonia nu este permis să porţi la vedere tatuajele imense e faptul că desenele de pe corp, mai ales dacă sunt de mari dimensiuni, gen pe tot spatele, braţele întregi sau piept, sunt asociate cu bandele criminale. Cei care fac parte din Mafia japoneză, denumită Yakuza, sunt tatuaţi din cap până în picioare.”, a mai scris Gazeta sporturilor.

“În al doilea rând, în cultura japonezilor există ideea că oricine apelează la un tatuaj de fapt încalcă respectul faţă de părinţi. Corpul uman e considerat un cadou pe care părinţii ţi-l fac atunci când te aduc pe lume şi japonezii nu concep ca tu să-ţi baţi joc de acest dar! Există hoteluri, dar şi agenţi de turism în Japonia care oferă turiştilor autocolante. Cu ajutorul acestora se pot ascunde tatuajele dacă ele sunt de mari dimensiuni şi se încadrează în categoria celor care îţi interzic accesul într-o zonă publică.”, au mai dezvăluit corespondenţii din Japonia ai ziarului.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate