O ieseanca de numai 16 ani, desemnata Miss Princess Of The World Romania! Uite cum arata frumusetea care ne va reprezenta la Praga!

Catalina Apetroaie a fost desemnata cea mai frumoasa romanca care ne va reprezenta la finala mondiala Miss Princess Of The World de la Praga.

Distribuie pe:

Catalina are 16 ani si a cucerit juriul prin frumusetea sa naturala si prin atitudinea ei foarte versatila.

Concursul Miss Princess Of The World are in spate o istorie plina de finale grandioase si de success ! La finala de la Praga se va desemna castigatoarea titlului Miss Princess Of The World 2014 si vor candida peste 60 de tari.

“Catalina Apetroie este la momentul de actual un model de success, cu o cariera care promite mult  atat pe plan national cat si pe cel  international. De la varsta frageda de 13 ani Catalina a pasit cu ambitie pragul agentiei nostre iar de acolo i-am ghidat pasii si impreuna am relizat editoriale, fashion show-uri, shooting-uri, campanii toate fiind de success. Am convingerea ca pe 10 octombrie la marea finala Catalina va cuceri juriul prin profesionalismul si frumusetea ei coplesitoare, avand sanse mari sa se intoarca cu titlul Miss Princess Of The World acasa“, a declarant Nechifor Alina, Pr Manager First Models Romania

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate