O infirmieră din Iași a fost prinsă beată la serviciu. Femeia avea o alcoolemie record în sânge

O infirmieră cu peste șapte ani de experiență a fost prinsă beată în timpul programului de lucru.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

O infirmieră de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi a fost prinsă băută în timpul serviciului.

Citeste si: Asemănarea cutremurătoare dintre moartea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Ambii au știut

Citeste si: Un copil de 2 ani a murit, deși a fost salvat de părinți din calea incendiului! Ce se întâmplase după ce au ieșit din flăcări

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Lidia Buble. Cu ce se ocupa înainte de a deveni cântăreață: a fost femeie de serviciu și a săpat gropi în cimitire

O infirmieră din Iași a fost prinsă beată la serviciu. Femeia avea o alcoolemie record în sânge

O infirmieră din Iași a fost prinsă băută în timpul programului, cu o alcoolemie de 3,43 mg/l în sânge. Colegii ei au anunțat conducerea și au spus că nu este pentru prima dată când infirmiera a venit în stare de ebrietată la spital.

„Eram în spital, în jurul ore 18.30, a fost anunțată directoarea de îngrijiri care era lângă mine, ea mi-a comunicat și atunci am plecat imediat împreună cu dânsa în secție. Doamna avea manifestări specifice unui om care a consumat alcool. Am avut o discuție scurtă, am încercat cumva, ea s-a speriat, am mers către UPU. Inițial nu a vrut să meargă, am convins-o ușor, cu vorbă bună. I s-a luat alcoolemia, am rămas stupefiat și eu, văzând cifra respectivă, care era peste trei. Era dintr-un sat mărginaș municipiului Iași, nu putea sa plece la ora aia. Se făcuse ora 19. Am oprit-o la spital, în grija medicului de gardă”, a declarat managerul Spitalului Sfântul Spiridon, Ioan Bârliba.

Managerul a cerut o anchetă a comisiei de disciplină, iar până la finalizarea verificărilor femeia va lucra doar în timpul zilei, sub supraveghere.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate