Vedete

O infrangere victorioasa la „Exatlon”! Concurentii Romaniei, urmariti de ghinion

Un spectacol total, de calitate, au oferit aseara concurentii celor doua tari, Romania si Mexic, la “Exatlon”. Echipele s-au duelat in probe dure, pe un traseu dificil, unde au concurat cei mai puternici reprezentanti ai tarilor inscrise in competitie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


O infrangere victorioasa la „Exatlon”! Concurentii Romaniei, urmariti de ghinionicon photo
 
Faptul ca atletii din Mexic se afla in competitie, in Republica Dominicana, de peste patru luni, iar reprezentantii tarii noastre de doar 40 de zile, a constituit un prim avantaj pentru mexicani, care i-au infrant aseara pe concurentii de la “Exatlon” Romania cu 10 la 5.
 
In cel de-al treilea meci impotriva Mexicului, Stefan a reusit sa duca Romania aproape de adversar, ca scor, in multe momente. Sportivul a concurat cu unul dintre cei mai rapizi si puternici concurent din Mexic, Ernesto. Ghinionul, insa, i-a urmarit indeaproape pe reprezentantii Romaniei, care au ratat la secunda nu mai putin de patru runde, puncte care i-ar fi putut desemna castigatori. Totul s-a decis la un cub diferenta, asa cum declara Stefan aseara, imediat dupa partida cu Mexic.
 
 
“Cred ca se vede evolutia noastra, de la fiecare meci pe care l-am avut cu Mexic. Au fost patru runde la care noi am pierdut, la secunda. Au 80 de zile inaintea noastra aici si sa aiba un avantaj de doar o secunda?! Banuiesc ca noi am evoluat foarte rapid si cred ca am fost aproape la acelasi nivel cu adversarii nostri. Ei sunt mari campioni, avem mult respect pentru toti. Noi ne-am luptat astazi cu cei mai buni din cei 20 cat au fost la inceput in concurs”, spune Stefan.
 
Si Ionut de la Razboinici a fost o surpriza pentru mexicani, care i-a uimit cu evolutia lui spectaculoasa, acesta fiind umar la umar cu adversarii, in goana dupa punctele pretioase. Acesta a reusit sa isi infranga adversarii, pe Ernesto si Daniel, in cele trei confruntari.
 
In aceasta seara, de la ora 19:45, la Kanal D, telespectatorii vor putea afla cine va pleca acasa, in urma voturilor telespectatorilor.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune