O italiancă a snopit în bătaie o prostituată română, după ce soțul ei a încercat să o înșele cu ea

Femeia și-a urmărit soțul, care se înțelesese să întrețină relații intime cu prostituata română chiar în mașina personală.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Întâmplare demnă de scenariul unui film de comedie, în Italia! O soție, care își suspecata partenerul de viață că i-ar călca strâmb, a decis să-l urmărească, iar deznodământul este unul atât tragic, cât și...comic. Femeii i s-au confirmat îngrijorările. Se pare că soțul ei a apelat la serviciile unei prostituate pentru a întreține relații intime.

Acesta a vorbit cu o damă de comanie de origine română, care după ce s-au înțeles, s-a urcat în mașina bărbatului, moment în care soția omului s-a năpustit asupra lor, potrivit teleclubitalia.it. 

Soția înșelată de partenerul ei de viață cu o prostituată română și-a făcut draptate cu pumnul 

Totul s-a întâmplat în Bari, Italia, pe o șosea dintre cartierele Quartierino și Stanic, sub privirile stupefiate ale celor prezenți, care nu au intervenit, ci au privit ca la spectacol întreaga scenă tragi-comică. Se pare că femeia își suspecta bărbatul că i-ar fi infidel de ceva timp, însă pentru a se convinge de acest lucru a decis să ia locului unui detectiv de investigații și să-l urmărească. Nu mare i-a fost mirarea când a văzut că partenerul ei de viață se înreaptă într-o zonă unde activează și damele de companie, undeva în apropiere de via Glomerelli. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Giani, proxenetul acuzat de crima de la Giurgiu, suferă de o afecțiune psihică! Culmea, autoritățile știau de 3 ani că are probleme care-l fac să aibă episode violente! EXCLUSIV

După ce s-a plimbat puțin printre tinerele care așteptau la marginea drumului, a oprit mașina lângă o prostituată română, iar după un dialog scurt, fata s-a urcat n mașina bărbatului.

Ce nu știau ei este că urma să primească cea mai dură lecție de viață. La scurt timp, soția înșelată s-a năpustit asupra autoturismului și s-a dezlănțuit scandalul. 

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul Florinei, românca găsită moartă într-un șant din Spania

Femeia nici nu a vrut să stea la discuții, ci era pusă pe fapte mari.

Voia să-i facă pe cei doi să regrete cu vârf și îndesat. Așa că după ce le-a adus vorbe grele și i-a amenințat, a trecut și la fapte. Și-a luat soțul la palme, după care i-a dat și câțiva pumni, iar mai apoi a luat-o la bătaie pe prostituata romană. Soția a scos-o de păr din mașină și a continuat să o lovească cu pumnii. În cele din urmă, unul dintre martori a sunat la poliție, iar spiritele s-au mai calmat. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies