O locuinţă mică şi ieftină, cu camere organizate în cruce

O casă de 28 de metri pătraţi poate oferi mai mult confort decât una mult mai mare, dacă spaţiul este inteligent folosit.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descriereEste şi cazul acestei locuinţe ridicate în British Columbia, Canada. Casa mică şi prietenoasă cu mediul este compusă dintr-un spaţiu comun pentru living, bucătărie şi dormitor şi unul, mai mic, pentru baie. Casa, descrisă pe îndelete pe blogul adelaparvu.com, a fost gândită pentru o femeie aflată la vârsta pensionării, care şi-a dorit o locuinţă mică, ieftină şi uşor de întreţinut.

fara descrierefara descriereIntrarea în casă se face printr-o verandă de 3,7 mp. Se intră direct în living, iar în stânga şi dreapta acestuia se află bucătăria, respectiv baia.Iniţial, având în vedere vârsta clientei, arhitectul a vrut să pună patul la parter, dar aceasta a decis că vrea să economisească spaţiu, aşa că acesta a fost montat, într-un final, într-o semimansardă construită deasupra intrării. Sub living se află şi un pivniţă, de 9,2 mp. Este turnată din beton şi astfel este stabilizată structura pe piloni a casei.

fara descriereCasa a costat 28.000 de dolari canadieni (cca 19.000 de euro) şi a fost numită simbolic Quietude.

fara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate