O mai țineți minte pe Aylin, fosta cântăreață de la Pops? Gestul rușinos pe care l-a făcut la restaurant, chiar în fața copiilor ei VIDEO EXCLUSIV

Puștoaica Aylin, care a devenit celebră după ce a participat la un concurs pentru a ajunge în trupa ASIA, este acum actriță și mamă a doi copii.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Aylin Cadîr a cântat cu Diana Bișinicu în trupa Pops, apoi a devenit actriță. Între timp, anii au trecut, și puștoaica a devenit și mama a doi băieței. Cam mofturoși la mâncare dacă e să ne luăm după imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, zilele trecute, într-un mall din București. Pentru că Aylin este la masă alături de cei doi copilași ai ei și încearcă să-i convingă să mănânce.

fara descriere

Dacă pe unul ”îl tot momește” cu o bucățică de carne, pe celălalt încearcă să-l convingă să bea niște supă. Iar cum niciunul nu pare să cedeze, mămica Aylin își pune castronul cu ciorbă la gură și începe să bea din aceasta, fără să o intereseze că este în public.

fara descriere

Citeste si: Aylin Cadîr, mărturisiri sfâşietoare după patru sarcini pierdute: "Şi acum când vorbesc e încă dureros"

Citeste si: Iti mai amintesti de trupa "Pops"? Diana Bisinicu si Aylin au ramas in atentia publicului, dar uite cum arata acum mezina, Minola!

Între două sorbituri, mai își îmbie o dată copilul, dar cum acesta refuză categoric, artista dă din umeri și își pune din nou castronul la gură.

Aylin Cadîr, fosta cântăreață de la Pops, are doi băieței

Aylin Cadîr trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un avocat, Traian Paicu, din 2011. Cei doi au organizat două cununii, una musulmană, celalaltă creștină, iar la petrecerea de nuntă au avut 350 de invitați. În septembrie 2015, Aylin și Traian au devenit părinții lui Pavel. Familia lor s-a mărit în noiembrie 2017, după ce artista l-a născut pe Amza.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate