O mai tineti minte pe femeia care canta incontinuu de o saptamana? UITE ce s-a intamplat cu ea: "Decat sa moara in spital..."

Femeia in varsta de 65 de ani care a uimit medicii din Botosani, dupa ce in urma unui soc a inceput sa cante continuu o melodie populara, si nu s-a mai oprit de mai bine de o saptamana, a fost externata de medici.

Distribuie pe:

fara descriereSotul acesteia este nemultumit de faptul ca medicii de la Spitalul Judetean Mavromati, din Botosani, nu au descoperit inca de ce sufera partenera lui de viata. Barbatul spune ca in ultimele zile, de cate ori se ducea in vizita la Valeria o gasea sedata, motiv pentru care a decis sa o ia acasa, pe semnatura proprie.

“Am zis ca decat sa moara in spital, mai bine sa moara acasa. Eu cand am internat-o la diabetici nu am internat-o cu cantarea asta. Eu cand am adus-o acasa a inceput a i se nazari. Vedea oameni cu coarne, pana a ajuns in starea in care este acum. De 16 ani ea nu mai bea nimic. Nu avem nici vie, nu avem nimic. De cate ori m-am dus la ea la spital am gasit-o dormind, asa ca le-am zis sa o externeze. Am semnat eu pentru ea”, a povestit sotul femeii la Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate