O mama a avut un soc pe Facebook. Fiica ei a TAIAT-O din poza. Motivul e WOW

Abeera Tariq a reusit sa isi supere mama, pe Noreen, dupa ce a cropat-o dintr-o poza de la nunta unei verisoare la care au participat impreuna, ca familie.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereIn ciuda faptului ca au pozat de nenumarate ori la nunta, tanara de 18 ani nu avea nici macar o singura poza cu fratii ei. Asa ca Abeera Tariq a decis sa cropeze poza in care mama si ginerele apar. Imaginea doar cu ea si fratele ei a ajuns pe Facebook unde Noreen, mama ei, a vazut-o. Femeia s-a simtit jignita si a inceput sa ii dea mesaje usturatoare fiicei sale.

 

„De ce m-ai tăiat din fotografie, nătângă stupidă?. Toţi sunteţi pe lumea asta datorită mie. Postează poza din nou şi nu mă mai tăia pe mine!".
Apoi, femeia a adăugat în Urdu apelative precum „lipsă de maniere", „copil nerecunoscător", „le dai naştere cu atâta dificultate şi apoi pur şi simplu te taie din fotografie".

fara descriere„De ce m-ai tăiat din fotografie, nătângă stupidă?. Toţi sunteţi pe lumea asta datorită mie. Postează poza din nou şi nu mă mai tăia pe mine!".
Apoi, femeia a adăugat în Urdu apelative precum „lipsă de maniere", „copil nerecunoscător", „le dai naştere cu atâta dificultate şi apoi pur şi simplu te taie din fotografie", infomeaza parhlo.com.

Ca sa isi potoleasca mama, Abeera Tariq a incarcat din nou imaginea si si-a cerut scuze.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate