Stiri

O mama a fost ingrozita de ce a descoperit in scutecul fiicei sale dupa ce a vazut-o comportandu-se ciudat

Stacey Willett a ramas socata cand i-a schimbat scutecul fiicei sale si a gasit suzeta pe care credea ca fetita o pierduse in urma cu cateva zile.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


O mama a fost ingrozita de ce a descoperit in scutecul fiicei sale dupa ce a vazut-o comportandu-se ciudat icon photo
 
 
Stacey Willett a ramas socata cand i-a schimbat scutecul fiicei sale si a gasit suzeta pe care credea ca fetita o pierduse in urma cu cateva zile. 
 
Mamica spunea ca Aurora, in varsta de un an si jumatate, trebuie sa fi inghitit suzeta in timp de dormea. Ea spune ca a observat schimbari in comportamentul fetitei si ca nu reusea sa adoarma seara dupa ce inghitise deja obiectul. 
 
"Am fost atat de speriata! Credeam ca va avea leziuni interne, dar a fost foarte norocoasa", a povestit Stacey, conform mirror.co.uk.
 
Dr. Paul Colditz, care s-a ocupat de caz, spune ca incidentul este unul foarte rar. "Nu am auzit niciodata de asa ceva, cred ca a fost un accident ciudat", a spus el.
 
Mama Aurorei vrea acum sa le atentioneze pe tinerele mamici in legatura cu incidentul. "Este incredibil ca ceva care este prevazut cu o bucata de plastic pentru a nu fi inghitit de bebelusi poate totusi sa fie inghitit. Vreau sa le spun altor parinti sa fie atenti pentru ca se poate intampla si s-a intamplat", a declarat ea. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune