WOW

O mamă a mers la mormântul bebeluşul ei şi s-a crucit! Ce a văzut a devastat-o pe viaţă. Informaţii cu un puternic impact emoţional

Clipe grele de digerat pentru o mamă care a născut un bebeluş, care a murit după patru zile. A mers într-o zi la mormântul copilului ei, iar ce a descoperit a îngrozit-o pe viaţă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O femeie din Pakistan pe numele său Aneela Afzal, are parte de momente foarte grele, după ce a mers în vizită la mormântul bebeluşul său. Femeia locuieşte în Anglia alături de soţul ei, iar băieţelul lor a venit prematur pe lume, la naştere, şi a trăit patru zile.

Micuţul Eamon a fost înmormântat în cavoul familiei din Islamabad, iar după câteva luni, Aneela Afzal a primit o veste cutremurătoare: bebeluşul ei fusese furat, iar locul unde era îngropat a fost devastat de hoţi.

Aneela Afzal este convinsă că hoţii i-au luat bebeluşul pentru a-l folosi pentru magie neagră, practică care are loc în Pakistan în mod uzual. De asemenea, femeia este disperată pentru a găsit trupul neînsufleţit al bebeluşul său. 

Urmatorul articol