O mamă a publicat imagini cu fiul ei mort. Toată lumea s-a îngrozit! Femeia a fost criticată dur pe Internet

O mamă a fost aspru criticată că a postat imagini cu fiul ei mort, în sicriu.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

O mamă a publicat imagini cu fiul ei mort. Toată lumea s-a îngrozit! Femeia a fost criticată dur pe Internet


In articol:

O mamă îndurerată și-a fotografiat băiatul mort în sicriu și a postat imaginea pe rețelele de socializare. Geta a trecut printr-unul dintre cele mai cumplite momente din viață, atunci când i-a murit băiatul, iar în disperare, femeia a decis să îl fotografieze fără suflare, iar gestul ei a fost aspru criticat de internauți. Cei care au văzut imaginea respectivă s-au îngrozit și i-au lăsat comentarii femeii. 

O mamă a publicat imagini cu fiul ei mort. Toată lumea s-a îngrozit! Femeia a fost criticată dur pe Internet

„Ne este dor de tine, prințul nostru minunat. De ce ai ales acel drum blestemat?”, a scris femeia în dreptul imaginii.

„Da, înțeleg suferința, dar una e să pui poze și amintiri plăcute și alta e să etalezi corpul copilului tău decedat pe Facebook. Asta mie nu mi se pare ok. Suferă pentru tine”, este doar unul dintre comentariile lăsate de internauți la imaginea postată de femeie.

Citeste si: Terifiant! Tânăr dezbrăcat și legat în lanțuri de propria mamă. FOTO

Citeste si: Ultimă oră! Mai mulţi mineri de la Mina Livezeni sunt intoxicați cu fum și gaze toxice

Citeste si: Ghiță de la Survivor România nu mai vorbește cu Grațiela! ”La un moment dat, relația noastră s-a răcit!”. Avem declarația care bulversează pe toată lumea! Andrei Duban este de vină?

Cu puțin timp înainte să urce imaginea cu fiul ei mort, femeia a făcut mai multe live-uri de la priveghi pe pagina de Facebook, în care se auzeau țipetele celor care l-au iubit pe băiatul care a murit după ce s-a înecat. Mama lui l-a fotografiat pe marginea râului, fără suflare, în timp ce era resuscitat. Imaginile sunt absolut șocante și au stârnit revoltă pe internet.

Acum, femeia cere ajutor pe Facebook, după ce a fost dată afară din casă de soțul ei și susține că nu mai are unde să se ducă, alături de fiica ei mai mică. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate