O mamă care livra mâncare, alături de copiii ei mici, a fost fotografiată iar imaginea a ajuns virală pe internet

O mamă făcea livrări de mâncare alături de cei doi copii ai ei, când un trecător a fotografiat-o. Femeia a ajuns cunoscută peste noapte pe internet.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

O mămică care făcea livrări de mâncare, însoțită de cei doi copii ai ei, a ajuns virală pe internet după ce un trecător a fotografiat-o.

Deși imaginea nu a fost surpinsă în România, femeia este un subiect extrem de discutat în acest timp în țară. Mama este văzută cu un ghiozdan care dă de înțeles faptul că lucrează pentru o companie de livrat mâncare, însă îi are pe copiii săi alături, semne că nu a putut să îi lase în grija cuiva.

Internautul român care a adus imaginea pe rețelele de socializare din România a lăsat următorul mesaj în dreptul imaginii: „De fel nu postez astfel de imagini. În schimb vreau să vă arăt o mamă demnă de tot respectul. Livrează mâncare pentru a își întrețină cei doi copii, pe care îi are alături de ea. Consider că astfel de o femeie merită apreciată în totalitate”, a comentat omul care a distribuit fotografia, fiind vizibil emoționat.

Urmatorul articol
Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

O tânără din Botoșani, gest neașteptat după ce a lovit un copil cu mașina! Șoferița a luat minorul acasă

Horoscop rune 26 octombrie – 1 noiembrie. Mihai Voropchievici spune care sunt cele două zodii care vor avea parte de certuri și scandal. O alta își va îndeplini toate visurile

O improvizație la instalația electrică a ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești. Cum s-a petrecut tragedia

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies