O mama din Arad isi striga disperarea pe Facebook. "E a doua oara cand ajunge de la scoala, direct la Urgente. L-am gasit intins pe banca si..."

O mama din Arad si-a strigat disperarea prin intermediul retelelor de socializare si a tras un semnal de alarma in legatura cu ce se intampla in Scolile din Romania. Femeia a povestit prietenilor virtuali ca fiul ei a ajuns pentru a doua oara la Urgenta, direct de la Scoala.

Autor: A. B.
 
Laura Cucoranu a spus ca la inceputul lunii decembrie a fost anuntata ca fiul ei a cazut pe scari si a fost chemata la scoala. Ajunsa acolo, femeia a avut un soc. Baiatul era intins pe o banca, plangea si nu isi putea deschide ochii. "Cand am intrat in clasa, copilul meu era intins pe o banca. Era lovit la nas si cap, plangea, tinea ochii inchisi si avea urme de sange pe fata.
Il intrebam daca ma vede si imi raspundea repetitiv '2 fetite, 2 fetite m-au impins'. E a doua oara cand ajunge la Urgente direct de la Scoala. Prima oara a fost impins cu pumnul in fgura de catre un coleg care dorea sa il faca sa taca."
, a povestit femeia, potrivit stirilekanald.ro.

 

Totusi, invatatoarea responsabila cu clasa a spus ca baiatul s-a aruncat singur pe scari si ca de aia era in acea stare.
 
Mama lui spune ca a incercat sa ia masuri ca aceste lucruri sa nu se mai intample, fiul ei fiind pedepsit constant la scoala si a spus ca invatatoarea i-a motivat ca baiatul "stie, dar nu vrea sa vorbeasca corect romaneste".
Mama a depus plangeri la conducerea Scolii Generale din Zadareni, dar pana acum aceste plangeri n-au avut niciun rezultat.
 
Imaginile cu starea baiatului vorbesc de la sine si, speram, ca organele abilitate sa faca ceva in acest sens. 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies