O mamă din Argeș și-a abandonat bebelușul într-o pungă de plastic. Copilul a fost găsit mort câteva ore mai târziu

O mamă din Topoloveni, Argeș, și-a pus nou-născutul într-o pungă de plastic și l-a abandonat. Medicii au constatat că nou-născutul se născuse viu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

O tânără în vârstă de 35 ani a dat naștere copilului într-o anexă a firmei în care lucra, chiar în timpul programului de lucru. 

Citeste si: Adevărul despre iubitul cu care Andreea Mantea a fost la vot! Este sau nu Cristi Mitrea? Detaliul care i-a dat de gol

Citeste si: Școală de dans din Constanța, centru de abuzuri fizice și sexuale! Mărturii cutremurătoare: „Mi-a spus că alte fete și-au luat bătaie ca să învețe să stea în poziția capră”

Citeste si: Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

O mamă din Argeș și-a abandonat bebelușul într-o pungă de plastic. Copilul a fost găsit mort câteva ore mai târziu

Femeia a ascuns sarcina față de toată lumea, iar pentru a înlătura bănuielile, tânăra le-a spus colegilor că abdomenul ei arată aşa, din cauza unui chist mare din zona abdominală. Femeia a venit din anexa firmei plină de sânge, după ce născuse un băiețel și colegii au aflat secretul femeii. Municitorii s-au speriat de starea femeii, au sunat imediat la ambulanţă şi a fost transportată la spital.  

Doctorii au anunţat cazul la Poliţia, iar bebeluşul a fost găsit, însă din păcate nu mai era în viaţă.

„În cursul zilei de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți a fost identificat un nou născut, decedat. Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie a.c., după care ar fi abandonat nou-născutul", a declarat IPJ Argeș, potrivit presei locale.

Ulterior s-a aflat că femeia de 35 de ani este mamă a trei fetițe. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate