O mamă din Maramureș, omorâtă cu bestialitate de către fiica ei! După ce a comis crima oribilă, făptașa s-a ascuns în pădurea din spatele casei

Actualitate

O mamă din Maramureș, omorâtă cu bestialitate de către fiica ei! După ce a comis crima oribilă, făptașa s-a ascuns în pădurea din spatele casei

Tragedie fără margini în Maramureș! O femeie a fost ucisă chiar de către fiica sa.

Ieri dimineață, 20 martie, o tragedie a avut loc în comuna Tăuții de Sus, din județul Maramureș. În vârstă de 55 de ani, o femeie și-a ucis mama cu bestialitate, ascunzându-se ulterior în pădurea din spatele casei. 

Citește și: Situație halucinantă în Cluj. Un american și-a sechestrat partenera, după care s-a înarmat cu o lingură și a urcat pe acoperișul casei

Oamenii legii au pornit imediat în căutarea ei și au găsit-o, iar după aceea, aceștia au decis să o interneze de urgență pe femeie la Spitalul de Psihiatrie.

Femeia a fost externată de la Psihiatrie, în urmă cu o săptămână

De precizat este că, făptașa a fost externată de la Spitalul de Psihiatrie cu o săptămână înainte de a comite crima și locuia cu mama sa în aceeași curte. Între cele două existau des dispute, însă apele se calmau de fiecare dată, nu și acum, când femeia de 50 de ani și-a înjunghiat mortal mama, în vârstă de 80 de ani.

De asemenea, se pare că situația celor două femeie era cunoscută în rândul vecinilor, iar cei ce le-au cunoscut au făcut o serie de declarații despre ele: "Aici stătea o bătrână cu fiica sa. Fiica sa era alcoolică şi avea probleme cu capul. A fost dusă de mai multe ori, mai ales în ultimul timp", "Am auzit că a omorât-o. Mi-a spus o vecină, care a trecut pe drum, că i-a spus nepotul bătrânii. Așa ceva am auzit" scrie Observatornews.ro.

Citește și: Au fost descoperite noi imagini de pe camerele de supraveghere, la un an de când a avut loc dubla crimă de la Iași. Polițiștilor le-a atras atenția un detaliu care ar putea arunca în aer întreaga anchetă: "Nu pare a fi o coincidență"

De precizat este că, înainte de a fugi în pădurea din spatele casei, după crima oribilă, femeia a anunțat un vecin că și-a ucis mama. Tot bărbatul a fost cel care a alertat de îndată autoritățile.

" Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 63 de ani cu privire la faptul că o femeie şi-a omorât mama într-un imobil din Tăuții de Sus. Deplasați la faţa locului, poliţiştii au identificat cadavrul unei femei de 80 de ani, care avea înfipt un cuţit în zona pieptului" a informat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.