O mamă din Moldova și-a tăiat doi din cei patru copii pe care îi are și apoi i-a mâncat. Motivul e șocant

În urmă cu zeci de ani, o femeie din Moldova și-a mâncat doi din cei patru copii. Femeia a fost acuzată de canibalism.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


În anul 1947, o femeie din Țambula, raionul Bălți, din Moldova, a tăiat doi dintre cei patru copii pe care îi avea, apoi i-a mâncat. Victimele, o fetiță de șase ani și un băiețel de cinci anișori, nu au avut nicio șansă să scape cu viață din ”festinul” mamei.

Citeste si: Halucinant! Un bărbat din Piatra Neamț și-a ucis copilul și soacra, apoi a dat foc la casă

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

"În ianuarie 1947, o ţărancă din satul Ţambula, raionul Bălţi, a tăiat, în scopul de a-i mânca, doi din cei patru copii ai săi, o fetiţă de şase ani şi un băieţel de cinci ani. Un ţăran din Glinjeni, raionul Chişcăreni, a chemat la el o vecină pe care a sugrumat-o şi a mâncat-o. Un altul din satul Cajba, Glodeni, şi-a omorât nepotul de 12 ani, care venise la el şi l-a mâncat”, se arată în raportul semnat de Ana Guţu, conform Adevărul.

Citeste si: Cazul Colectiv, preluat de profilerul din cazul Mădălinei Manole! Mihaela Brooks a intrat în posesia dosarului și începe să lucreze la un raport independent EXCLUSIV

Astfel că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, sovieticii ocupaseră Basarabia. Regimul impus de ei a fost foarte dur, iar Republica Moldova s-a confruntat cu foamete în perioada 1946 - 1947. Țăranii au fost nevoiți să dea toate produsele agricole, astfel că toți rămăseseră fără mâncare. Se estimează că în perioada respectivă, aproape 300.000 de oameni au murit, 70% din ei din cauza distrofiei, scrie Adevărul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate