O mamă din Vaslui a rămas însărcinată cu bărbatul care i-a agresat sexual cele două fiice! E îndrăgostită până peste cap de tânărul care riscă să ajungă după gratii

O mamă din Vaslui a șocat autoritățile. Sorin Savin este cercetat penal pentru că ar fi încercat să-i agreseze sexual fiicele, dar femeia este însărcinată cu el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Sorin Savin

Un caz scandalos a cutremurat localnicii din comuna Bogdănești, județul Vaslui. O femeie este îndrăgostită chiar de bărbatul care le-a agresat sexual pe fiicele ei. Mai mult, a rămas însărcinată cu bărbatul de 27 de ani și a rămas alături de el, chiar dacă acum este cercetat penal.

Polițiștii din comuna Băcani au văzut o fată de 12 ani rătăcind prin sat. Au stat de vorbă cu ea, iar minora le-a povestit că, pe data de 4 ianuarie, după miezul nopții, concubinul mamei a intrat în camera în care dormea cu sora ei și a încercat să o violeze, relatează vremeanouă.ro. Speriată, a fugit de acasă și voia să meargă la sora ei, care se mutase și ea din casa părintească. Copila a fost dusă la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui, iar aici s-a constatat cã era încă virgină și agresorul nu reușise să-și ducă planul la final, dar o speriase pe fată.

Citeste si: Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații”

Polițiștii au descoperit că mama este însărcinată cu agresorul

Polițiștii au făcut cercetări în acest caz și au făcut descoperiri halucinante. După ce au audiat-o pe sora de 16 ani a minorei agresate, au aflat că și ea întreținuse relații sexuale cu suspectul cu trei ani în urmă, pe când avea doar 13 ani. Deși fata își dăduse consimțământul, bărbatul este cercetat pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră, el având, la vremea respectivă, 24 de ani.

„S-a întocmit dosar penal, pentru infractiunea de act sexual cu un minor si se fac cercetãri, pentru corupere sexualã”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui. „Minorele în vârstã de 12, respectiv 16 ani, sunt securizate la CPRUCANE Bârlad. Cazul va fi evaluat, în întreaga sa complexitate, împreunã cu organele de cercetare penalã, în ceea ce priveste suspiciunile de agresiuni sexuale”, a declarat Irina Câmpeanu, purtãtor de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate