O mamă refuză să-i dea fiului ei să mănânce legume! Copilul consumă doar carne și organe și măduvă osoasă de la animale, iar motivul este halucinant

Gloria, o mamă de 30 de ani, a ernunțat complet la fructe și legume. Fiul ei urmează aceeași deită și nu mănâncă decât, carne, organe și produse de origine animală.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gloria Zasso, o mamă care era vegană de mulți ani, refuză să-i dea fiului ei de doar doi ani să mănânce legume. În schimb, femeia îl hrănește doar cu alimente de origine animală. Atât ea, cât și soțul ei, Thomas, urmeză aceeași dietă. Deși Isaac, copilul familiei, primește din când în când fructe, acestea nu fac parte din meniul zilnic, în timp ce legumele nu sunt niciodată o opțiune pentru el. „Mâncăm bucăți de carne crudă la micul dejun. La prânz, în schimb, o gătim la abur", a mărturisit ea.  

Gloria a decis la vârsta de 12 ani să devină vegetariană din motive ce țin de moralitate, iar ulterior a deci să adopte un regim alimentar vegan. Nu i-a plăcut niciodată gustul de carne și i se părea revoltător faptul că oamenii omoară și consumă animale.

La vârsta de 20 de ani, Gloria a început să se simtă rău, să răcească repede și să devină din ce în ce mai predispusă la diverse infecții. „Luam anitibiotice de două sau trei ori pe an. Era o perioadă în care toată umea vorbea despre veganism ca o metodă prin care să-ți întărești sitemul imunitar, așa că am decis să încerc și eu. A funcționat. Nu m-am mai îmbolnăvit și mă simțeam mult mai bine”, a povestit Floria pentru Mirror.

Citeste si: Primul conflict la Puterea Dragostei! Bianca a pus-o la punct pe Mariana, fotomodelul din Republica Moldova: „Nu mai vorbi!”

fara descriere

De ce a ajuns toată familia să mănânce doar carne și organe de animale

După ce Gloria l-a adus pe lume pe Isaac a început să simtă dureri foarte mari la nivelul articulațiilor. „Nu mai puteam să merg, să mă spăl pe dinți, să-mi ridic în brațe bebelușul abia născut, iar asta mă făcea să mă simt oribil”, a declarat ea.

Femeia a mers la medic și a fost diagnosticată cu artrită reumatoidă. Specialiștii i-au recomandat un medicament extrem de puternic, dar ea a refuzat să-l ia. „Nu voiam să-mi otrăvesc organismul”, a explicat ea. După ce a cutat păe internet modalități în care ar putea să se vindece singură, ea a ajuns la concluzia că dieta vegană nu o ajuta deloc și a început să mănânce carne. Cu timpul și ea și familia ei au ajuns să consume în mod exclusiv produse de origine animală.

Nici medicii nu sunt de acord, însă, cu dieta extremă pe care a adoptat-o Gloria. Ei spun că toți copiii ar trebui să măînânce legume și fructe pentru că au nutrienți care nu se găsesc în carne și care sunt foarte benefici pentru dezvoltarea lor. În plus, ei nu recomandă ca cei bolnavi de artrită reumatoidă să urmeze planul alimentar al Gloriei, ci să asculte de sfaturile medicilor și să ia medicamentele care le sunt prescrise.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate