WOW

O mama s-a filmat in timp ce isi abuza sexual copiii si apoi a trimis video-urile unor pedofili! Explicatia ei a fost naucitoare

Infractiunile unei mame l-au lasat masca pe judecatorul care s-a ocupat de caz. Avozatul ei a oferit un motiv incredibil pentru abuzurile la care femeia isi supunea copiii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


 
O mama s-a filmat in timp ce isi abuza sexual copiii si apoi a trimis video-urile unor pedofili! Explicatia ei a fost naucitoareicon photo
 
O femeie din Australia a ajuns in fata judecatorilor dupa ce s-a filmat in timp ce isi molesta cei trei copii, toti cu varste mai mici de 14 ani. Femeia a trimis videoclipurile uneor pedofili in speranta ca ei se vor indragosti de ea, le-a spus avocatul apararii judecatorului. 
 
Femeia si-a recunoscut vinovatia si risca sa isi petreaca tot restul vietii in inchisoare. Psihologul care a discutat cu ea a spus ca nu stie exact care sunt motivele pentru care mama i-a abuzat sexual pe cei trei copii si apoi a urcat fimuletele pe internet. Procurorul de caz a spaus ca femeia nu a fost amenintata sau constransa in  vreun fel si ca i-a mintit pe anchetatori in repetate randuri dupa ce a fost arestata. 
 
Avocatul apararii, Rebecca Suters, a spus judecatorilor ca femeia a comis acele infractiuni din dorinta de a fis pe placul bnarbatilor. Unul dintre barbatii care au primit acele videouri se autoidentifica drept pedofil. "I-a trimis acele video-uri gandindu-se ca el o va iubi si isi va dori sa fie intr-o relatie cu ea", a mai spus avocatul.
 
Dupa ce a fost arestata femeia a incercat sa scape basma curata spunand ca una dintre fiicele ei era abuzata sexual de un barbat si ca ea a fost obligata sa participe. La cel de-al patrulea interviu ea si-a recunoscut, in sfarsit, faptele. 
 
Mama celor trei copii le-a trimis acestora mai multe scrisori din inchisoare. Ea le-a scris ca regreta ceea ce a facut, ca ii este rusine si ca isi doreste sa fie iertata. 
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune