WOW

O mama s-a filmat in timp ce isi abuza sexual copiii si apoi a trimis video-urile unor pedofili! Explicatia ei a fost naucitoare

Infractiunile unei mame l-au lasat masca pe judecatorul care s-a ocupat de caz. Avozatul ei a oferit un motiv incredibil pentru abuzurile la care femeia isi supunea copiii.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
 
O femeie din Australia a ajuns in fata judecatorilor dupa ce s-a filmat in timp ce isi molesta cei trei copii, toti cu varste mai mici de 14 ani. Femeia a trimis videoclipurile uneor pedofili in speranta ca ei se vor indragosti de ea, le-a spus avocatul apararii judecatorului. 
 
Femeia si-a recunoscut vinovatia si risca sa isi petreaca tot restul vietii in inchisoare. Psihologul care a discutat cu ea a spus ca nu stie exact care sunt motivele pentru care mama i-a abuzat sexual pe cei trei copii si apoi a urcat fimuletele pe internet. Procurorul de caz a spaus ca femeia nu a fost amenintata sau constransa in  vreun fel si ca i-a mintit pe anchetatori in repetate randuri dupa ce a fost arestata. 
 
Avocatul apararii, Rebecca Suters, a spus judecatorilor ca femeia a comis acele infractiuni din dorinta de a fis pe placul bnarbatilor. Unul dintre barbatii care au primit acele videouri se autoidentifica drept pedofil. "I-a trimis acele video-uri gandindu-se ca el o va iubi si isi va dori sa fie intr-o relatie cu ea", a mai spus avocatul.
 
Dupa ce a fost arestata femeia a incercat sa scape basma curata spunand ca una dintre fiicele ei era abuzata sexual de un barbat si ca ea a fost obligata sa participe. La cel de-al patrulea interviu ea si-a recunoscut, in sfarsit, faptele. 
 
Mama celor trei copii le-a trimis acestora mai multe scrisori din inchisoare. Ea le-a scris ca regreta ceea ce a facut, ca ii este rusine si ca isi doreste sa fie iertata. 

Galerie foto