O mamă și-a fotografiat bebelușul de 11 luni și a descoperit ceva bizar. S-a dus imediat la doctor și când i s-a spus verdictul i s-a făcut rău. De ce suferea micuțul

O situație fără precedent a avut loc într-o familie din West Sussex.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

O tânără în vârstă de 23 de ani a trăit momente cumplite alături de partenerul lui și de copilul de 11 luni. Într-o zi, Emily Smith, din Bognor Regis, West Sussex, i-a făcut o fotografie copilului ei.

Citeste si: Zodiile care scapă de inhibiții de la prima întâlnire! Vezi dacă te afli printre ele

În poză, însă, a observat ceva bizar. În primă instanță, nu a băgat de seamă, dar, apoi, s-a apropiat de pupilele copilului de 11 luni și s-a speriat. Atunci, a mers de urgență la doctor.

Lucrul care a speriat-o incredibil de tare a fost faptul că a sesizat o pată cenușie într-unul dintre ochi. La spital, medicii i-au dat diagnosticul crunt: bebelușul ei în vârstă de 11 luni suferea de retinoblastom, o formă rară de cancer de ochi. Doctorii au apreciat-o pe femeie că i-a făcut poză copilului ei, că altfel nu ar fi detectat că suferă de această boală.

Citeste si: Halucinant! O femeie poreclită ”Fiara” a murit, după ce a făcut 5 ore sex încontinuu! Ce au descoperit medicii te lasă mut

Din fericire, micuțul ei a suferit o intervenție chirurgicală și a făcut chimioterapie. Jaxson, acum, este vindecat și își trăiește viața pe mai departe, conform The Mirror.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: