WOW

O mamă și-a înecat fetița de numai 3 ani, apoi a încercat să se sinucidă. Explicația pentru gesturile șocante e halucinantă!

Cazul unei femei de 36 de ani care și-a înecat fetița a șocat întreaga lume. După ce a înecat micuța de numai 3 ani, femeia a încercat să se sinucidă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Claire Colebourn (36 de ani) a șocat întreaga lume. De profesie profesoară de știință, femeia a comis un gest șocant, urmat de un altul. Mai întâi și-a omorât fetița, înecând-o, apoi a încercat să se sinucidă.

Inițial nu a recunoscut că și-a înecat fiica, însă în cele din urmă le-a mărturisit totul polițiștilor. Explicația pentru gestul comis este halucinantă: femeia susține că a omorât-o pe cea mică pentru că numai în Rai fata putea găsi fericirea. Planul femeii era să o urmeze în moarte pe cea mică. Totodată, mama criminală susține că tatăl fetei stătea în calea fericirii celor două.

"Oamenii nu m-ar lăsa să mor. Am vrut să fiu alături de fiica mea, aşa că am decis să spun totul poliţiştilor. Ea va fi în siguranţă în Rai, departe de tatăl său. Spiritul ei va fi liniştit, iar Michael nu s-ar mai apropia niciodată de ea", a povestit mama criminală. Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal, iar ea așteaptă acum pedeapsa pe care o vor decide judecătorii.