O manelistă celebră și-a arătat bărbatul cu care se iubește! Are jumătate din vârsta ei! Video

Celebra manelistă Lenna Horvath, ajuns de câțiva ani să depășească ”bariera” celor patru decenii de viață, se iubește cu un puștan pe carem de curând, a decis să îl prezinte public.

Lenna Horvath
Autor: Calin Perian

In articol:

Lenna Horvath s-a făcut remarcată în lumea manelelor după o serie de colaborări cu alți artiști celebri și printr-o trăsătură care o face unică și extrem de atrăgătoare pentru unii bărbați: ochii care par a fi de diamant.

Citeste si: Dani Mocanu recidivează! Manelistul și cântăreața cu ochi de diamant, colaborare de milioane

Discretă din cale afară când vine vorba despre relațiile ei, în ciuda faptului că este extrem de curtată, Lenna Horvath pare să treacă, totuși, prin momente cât se poate de bune din punct de vedere amoros, cântăreața cuochi de diamant fiind mai îndrăgostită ca niciodată. Și, așa cum mărturisea în urmă cu câteva luni, cântăreața cu ochi de diamant este îndrăgostită, dar preferă să își țină iubitul ”la secret”, la vremea aceea explicând că acesta nu este persoană publică și preferă să stea departe de atenția oamenilor pentru a nu cumva să le fie afectată relația.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Cântăreața cu ochi de diamant, îndrăgostită de un milionar de la capătul lumii

Cu toate acestea, acum, Lenna Horvath a decis să arate cine este cel care îi face nopțile mai interesante cântăreței cu ochi de diamant.

Iar surpriza a fost una de proporții, cu atât mai mult cu cât artista – trecută binișor de cele 40 de primăveri – are un iubit care pare să aibă jumătate din vârsta ei. ”Se înțeleg bine, sunt amândoi romantici unul cu celălalt. El a reușit să o facă pe Lenna să fie mai relaxată, a convins-o să nu bage în seamă ce spune lumea despre relația lor, o iubește, asta e clar.
Și ea, normal, este îndrăgostită, mai ales că o și flatează ideea că, la vârsta ei, este atrăgătoare pentru un puștan. Nu a investit degeaba sumelele acelea în operațiile estetice”,
ne-a spus o apropiată de-ale cântăreței cu ochi de diamant, Lenna Horvath.

Lenna Horvath
Lenna Horvath e cantareata cu ochi de diamant

Citeste si: Lenna și Roxana Dobrițoiu, videoclip incendiar! Cele două maneliste și-au șocat fanii

Lenna Hovath, campioană la operații estetice

Lenna Horvath, cântăreața cu ochi de diamant,  a investit deja peste 100 de mii de euro în operațiile estetice, dar acesta, spunea ea, este abia începutul. Cântăreața cu ochi de diamant s-a supus, acum mai bine de o lună, unei alte intervenții chirurgicale și acesta este doar prima dintr-o serie pe care o are în plan pentru a-și remodela întregul corp. Mai exact, ea și-a făcut o abdomenoplastie, și-a scos grăsimea din zona abdomenului, pentru a avea o talie ca trasă prin inel. Iar această operație vine după alte câteva, Lenna Horvath suportând implanturi peste implanturi, fie ele fesiere, fie în zona bustului.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cântăreața cu ochi de diamant, goală printre piramide! Lenna i-a șocat pe arabi

Iubita lui Tristan Tate și cântăreața cu ochi de diamant, escapadă la mare! Și-au făcut de cap, pe iaht

Surpriză uriasă! Fata cu ochii de diamant se lansează în Mexic

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies