O manelistă cunoscută își avertizează clienții: ”Arvuna nu se va mai restitui!”

Mona Idolu, o manelistă cunoscută, a făcut un anunț pentru clienții care au plătit deja avansul pentru cântare.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Mona Idolu, o manelistă cunoscută, a făcut un anunț pentru clienții care au plătit deja avansul pentru cântare. Cântăreața și-a avertizat colaboratorii că dacă nu o informează din vreme despre schimbarea datei programate, atunci aceștia nu vor mai primi înapoi avansul achitat. ”În atenția celor care sunt la evenimentele lor anul acesta!
Vă rog frumos, având în vedere situația dată, evenimentele se pot reprograma, în funcție de datele pe care le am libere, anul acesta și anul viitor! Trebuie să existe o sincronizare între noi și o înțelegere amiabilă. Vă rog frumos, înainte de a lua o hotărâre cu restaurantele, să mă contactați și pe mine, să vă informați dacă vă pot onora pe acea dată! Cei ce fac cum vor ei, fără să fiu informat, să luăm o hotărâre comună, arvuna nu se va mai restitui! Mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris Mona. 

Citeste si: Florin Salam, la cuțite cu Jador! ”Îți vine să-l iei de urechi”! Regele nu mai suportă supremația din trending a fostului concurent de la Puterea Dragostei

Citeste si: E clar, chiar a venit vara! Larisa Bercea, show incendiar, la piscină, în plină epidemie de coronavirus! Dacă o vedeau polițiștii, se amendau singuri | Video

Tot Mona Idolu a lansat o întrebare în spațiul public referitoare la statutul lăutarului în timpul pandemiei. ”Buna seara! Am si eu o întrebare la conducerea acestei țări și pt colegii mei lautari. De noi, lautarii, se interesează cineva? Domnilor, noi va facem viața frumoasă cînd va distrati, cînd sunteți supărați. Suntem foarte mulți Lautari în România care din meseria asta trăim, ne întretinem familiile din această meserie, sunt foarte mulți miri ,socri care au investit foarte multi bani în nuntile lor. Cum facem, pt ca majoritatea oamenilor nu stiu ce sa facă, daca se vor da drumul la restaurantele mari, foarte multi parinti plang pt ca au strans si ei o viața pt copii lor sa faca si ei o nunta frumoasă cu lume multa, cum sînt nunțile la noi, la români. Cum e posibil la nunta sau botez să se adune 8 persoane? Cum când x sau y s-au dus în fiecare an la ”n” nunți și acum este unicul moment să-și adune omul banii la nunta fiului sau a fiicei, da? Cand eu si voi, dragi colegi, avem nunti de cel putin doua trei sute de persoane, la cort, restaurant sau unde se mai țin nuntile? Va pup și astept raspuns”, a notat Mona Idolu.

fara descriere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate