O mare vedeta si-a parasit sotul! Divorteaza dupa 7 ani de casnicie

Mel B si-a părăsit soţul, după şapte ani de căsnicie, potrivit relatărilor presei britanice, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereMel B, în vârstă de 39 de ani, s-a căsătorit cu Stephen Belafonte în 2007, iar cei doi s-ar fi certat serios săptămâna trecută, chiar înainte ca vedeta britanică să se interneze în spital, pe 11 decembrie, din cauza unor dureri puternice de stomac.

"Căsnicia lui Mel a ajuns într-un punct de criză, de fapt supravieţuieşte artificial. Mel le-a spus prietenilor că relaţia ei cu Stephen s-a terminat şi a făcut un gest simbolic când şi-a scos verigheta înainte de a apărea în finala emisiunii «The X Factor», de duminică seară. Ştia ce face şi a vrut să-i transmită lui Stephen un mesaj clar legat de sentimentele ei",
a declarat o sursă apropiată vedetei pentru tabloidul The Sun.

Potrivit relatărilor din presa britanică, Stephen Belafonte nu ar fi vizitat-o şi nici nu ar fi sunat-o pe Mel B cât timp aceasta a stat în spital.

"Mel B nu a vorbit cu Stephen deloc de la internarea în spital de săptămâna trecută şi se pare că nu vrea să îl vadă. El nu a trecut deloc pe la spital s-o vadă. E foarte trist ce se întâmplă având în vedere că putea să moară. Toată lumea din jur o susţine şi o încurajează să îl părăsească de data asta, pentru că nimeni nu crede că relaţia lor este una sănătoasă", a mai declarat sursa citată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate