O marit pe mama soacra!” – din 24 august, la Kanal D!

Din 24 august, in fiecare duminica, de la ora 21:30, Kanal D le ofera telespectatorilor reality-show-ul “O marit pe mama soacra!”

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descrierefara descriere„O marit pe mama soacra!” prezinta „razboiul” clasic dintre soacra si nora/ginere, iar povestile, similare cu cele petrecute in familiile oamenilor obisnuiti, sunt infatisate cu foarte mult umor.

“O marit pe mama soacra” este o emisiune de divertisment in care soacra si un cuplu de tineri casatoriti duc o lupta pe fata pentru a obtine suprematia in casa. Cei doi soti, care locuiesc sub acelasi acoperis cu mama soacra,  doresc sa isi recapete libertatea si independenta. Tanarul cuplu apeleaza la o agentie matrimoniala pentru a-i gasi acesteia “jumatatea” si, daca  soacra  va fi aleasa de unul dintre cei trei pretendenti propusi,  aceasta isi va reface viata alaturi de noul partener. In caz contrar, ea se va intoarce sa locuiasca in aceeasi casa cu copiii sai.

In acest razboi de-a soarecele si pisica, telespectatorii vor fi martorii unor situatii pline de umor si romantism, care vor demonstra ca dragostea nu are varsta, dar, mai ales, ca pana si cele mai de temut soacre pot fi imblanzite de un pretedent pe masura!

Nu ratati reality-show-ul “O marit pe mama soacra!”, o emisiune plina de umor, in fiecare duminica de la ora 21:30, numai la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate