O mașină de lux înmatriculată în România urmărită la 200km/h de polițiști în Germania! Surpriză mare! Cine a coborât din limuzină

O mașină de România urmărită la 200km/h de polițiști în Germania!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

O mașină de lux înmatriculată în România a fost urmărită de polițiștii din Germania peste 70 de kilometri. Bolidul rula cu viteză amețitoare, cu peste 200 de kilometri la oră.

Totul s-a petrecut duminică, între Koln și Essen. Oamenii legii primiseră o informație cu privire la o spargere la un depozit de electronice din Koln. Cursa de urmărire a avut loc pe o distanță de 70 de kilometri și, într-un final, polițiștii au reușit să blocheze mașina cu numere de înmatriculare de România!

O mașină de lux înmatriculată în România urmărită la 200km/h de polițiști în Germania! Surpriză mare! Cine a coborât din limuzină

Surpriză mare! Din mașină au coborât cinci copii, toți cu vârste între 12 și 14 ani! În autoturism, polițiștii au descoperit și bunurile sustrase din depozitul de electronice.

Citeste si: Aterizare forțată pe aeroportul din Frankfurt din cauza unor pasageri români. Ce au făcut cei doi în avion

Nu se știe care dintre cei cinci copii se afla la volan. Părinții puștilor, toți români, au fost chemați la secție și, după audieri, minorii au fost eliberați.

Oamenii legii din Germania au anunțat că mașina de lux îi aparține tot unui român, care nu este, însă, rudă cu niciunul dintre copiii care se aflau în autoturism. Există însă informații potrivit cărora în mașină s-ar fi aflat și proprietarul mașinii, dar a reușit să se facă nevăzut în timpul cursei de urmărire, anunță jurnaliștii de la t-online.de.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate