O menajeră a înlocuit apa potabilă a familiei la care lucra cu apă din toaletă! Femeia a fost condamnată la închisoare

Închisoare pentru o menajeră care a pus apă din toaletă în apa potabilă a familiei pentru care lucra.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Incidentul neobișnuit a avut loc în Singapore! Gozar Rose Magtanong, o femeie în vârstă de 32 de ani, a fost acuzată de familia care a angajat-o că a scuipat în apa potabilă, a înlocuit-o cu apă din vasul de toaletă şi că furat produse cosmetice în valoare de câteva sute de dolari.

Angajatorii au observat că mai multe obiecte lipsesc din casă, iar produsele cosmetice au urme de degete. În acest sens, ei au luat decizia de a instala camere de supraveghere. Femeia de 32 de ani a fost surprinsă în flagrant, în timp ce folosea cosmeticele care valorează mai bine de 800 de dolari. Mai mult decât atât, ea a înlocuit apa potabilă cu apa din toaletă. Ea a scufundat o cârpă în vasul de toaletă, iar apoi a strâns cârpa într-un vas, înainte de a transfera apa în ulcior. Din acel ulcior au băut atât soțul, cât și fiul său. Aceste gesturi ale menajerei ar fi început din luna septembrie a anului 2019.

inchisoare

Inchisoare pentru o menajeră din Singapore 

[Sursa foto: PixaBay]

Menajera susține că a fost maltratată de angajatorii ei

Avocatul filipinezei a mărturisit că femeia a fost supusă mai multor abuzuri din partea familiei care a angajat-o. Deși a recunoscut faptele comise, menajera susține că a fost supusă unui comportament deplorabil.

Ea nu ar fi avut voie să își contacteze familia, era prost hrănită, iar salariul nu i-ar fi fost plătit pentru două luni de zile.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

„Motivele nu sunt expuse pentru a se absolvi greșeala, dar inculpata îndeamnă instanța să ia cunoștință de factorii de stres cu care se confrunta”, a spus avocatul femeii.

Citeste si: Chinul prin care a trecut o româncă, angajată ca menajeră în Spania. Sechestrată și violată de un cuplu, cu scopul de a le face un copil

Avocatul a mai dezvăluit că femeia nu era hrănită potrivit, condițiile fiind greu de suportat. Angajatorii îi ofereau pâine și cafea dimineața, terci de ovăz la prânz și resturi la cină.

„A fost mustrată că a mâncat ouă în reședință. Cântărea aproape 40 kg când era angajată acolo. Când face greșeli, este certată cu un limbaj violent”, a adăugat avocatul lui Magtanong.

Gozar Rose Magtanong a fost condamnată la patru săptămâni de închisoare, după ce a pleda vinovat pentru toate acuzațiile venite din partea angajatorilor.

Sursă: Today

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vouchere de vacanță pentru angajații din sistemul privat! Află câți bani ar putea primi românii care lucrează în domeniul privat

Pelerinaj Sfântul Andrei 2022. Care este programul slujbelor de la peștera ocrotitorului românilor

Sfântul Andrei 2022. Ce semnificație are sărbătoarea ocrotitorului României

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SE SCHIMBĂ banii! Se întâmplă de la 1 IANUARIE 2023. Decizia s-a luat deja

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Apare un nou tip de CONCEDIU! Cine sunt românii care vor beneficia

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies