O minoră de 15 ani din Constanța, dispărută de acasă! Familia o caută neîncetat de sâmbătă

O minoră din Constanța a dispărut fără urmă, iar la momentul actual familia o caută neîncetat.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

O minoră din Constanța a dispărut fără urmă, iar la momentul actual familia o caută neîncetat.

Dispariție misterioasă! O tânără, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă, iar părinții o caută disperați! Fata din Constanța a plecat de sâmbătă și este de negăsit, iar familia nu are nicio informație despre ea la momentul actual. Ieri, 24 octombrie, Constantina a părăsit de bună voie locuința, iar până acum nu și-a contactat părinții și nici nu a dat vreun alt semn. 

Tânără de 15 ani din Constanța, dispărută de sâmbătă 


In articol:

O minoră din comuna Cumpăna, județul Constanța este căutată la momentul actual de polițiști, dar și de către familia și prietenii ei, după ce în urmă cu doar o zi a dispărut de acasă fără urmă. Părinții au anunțat autoritățile duminică, 25 octombrie, în momentul în care aceasta deja nu îi mai căutase și nici nu mai venise acasă de 24 de ore.

Mădălina Constantina Chera este tânara care a dispărut fără urmă sâmbătă, 24 octombrie, de bună voie. Se pare că fata a plecat de acasă fără să dea vreun detaliu despre locul în care urmează să meragă și nici nu și-a mai contactat părinții de mai bine de 24 de ore. Aceștia o caută neîncetat de ieri! 

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Tânăr român, dispariție misterioasă în Germania: 10.000 de Euro recompensă pentru cine are informații despre Constantin Popa

Tânără de 15 ani din Constanța, dispărută de sâmbătă 

Semnalmente Constantina Chera

Semnalmente Constantin Chera: Adolescenta are 1,50 m înălțime, aproximativ 45 de kilograme, păr negru, lung și ochii albaștri. De asemenea, autoritățile informează faptul că în momentul în care adolescenta a părăsit propria locuință, era îmbrăcată cu pantaloni tip blue jeans, bluză de culoare neagră și pantofi sport de culoare albă.

De asemenea, autoritățile îi roagă pe cei care dețin orice informație despre tânara dispărută sau care chiar au văzut-o pe Constantina, să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune imediat la numărul de urgență-112. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Un bătrânel de 79 de ani a fost găsit întins pe jos, în mijlocul unui câmp

O tânără amnezică a fost găsită rătăcind pe străzile din Sibiu! Era la sute de kilometri de casă, dar nu știa unde locuiește sau cum o cheamă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies