O mireasa a murit la Cluj dupa ce a 'fost furata' de la nunta! Afla cum s-a produs tragedia

Mireasa in varsta de 42 de ani care sambata noaptea a fost implicata intr-un grav accident de circulatie in localitatea Nires, a decedat in aceasta dupa-masa la Clinica de Neurochirurgie in Cluj Napoca. Dupa ce timp de 6 zile s-a aflat in coma, fiind sustinuta doar de aparate, vineri in jurul orei 15:25 s-a declarat decesul acesteia.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereFiind in moarte clinica, medicii au propus familiei ca organele femeii de 42 de ani sa fie donate. Familia, desi trece prin momente grele, a acceptat ca dupa moarte aceasta sa salveze alte vieti, asa ca  s-a instituit imediat o echipa medicala care a prelevat organele femeii si in functie de compatibilitati, acestea vor ajunge la pacienti care au nevoie de trasplant, conform dejeanul.ro

Va reamintim ca un grav accident de circulatie a avut loc sambata noaptea pe DJ 161D intre localitatile Dej si Nires. Sase persoane s-au imbarcat intr-o masina si au pornit de la nunta din Nires inspre Dej, pentru a respecta traditia de a “fura” mireasa. Din intuneric, un cal le-a sarit in fata masinii, iar in urma impactului o femeie de 49 de ani a decedat pe loc, si alte 3 au fost ranite grav.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate