O nouă concurentă, Lavinia, a intrat în casa Puterea Dragostei! L-a văzut pe Hamude dezbrăcat și imediat a mărturisit că e atrasă de el

O nouă concurentă, Lavinia, a intrat în casa Puterea Dragostei. Foarte sociabilă, Lavinia le-a spus băieților cu ce se ocupă. Atunci când l-a văzut pe Hamude dezbrăcat, a recunoscut că e atrasă de el.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Lavinia a intrat în casa Puterea Dragostei. Singurul care a fost dezamăgit a fost Adrian, care i-a mărturisit tinerei că ar fi vrut ca Larisa să intre în casă.

Lavinia le-a spus băieților că se ocupă de promovarea firmei fondate de părinții ei în urmă cu 15 ani.

Inițial le-a zis că nu a intrat pentru niciun băiat în casă și că toți sunt drăguți. Însă, după ce i-a văzut pe Hamude și pe Bogdan Mocanu dezbrăcați, a recunoscut că e atrasă de aceștia.

"Îmi place Hamude și... Bogdan, de ce nu?", a spus Lavinia. "Păi după ce s-au dezbrăcat e normal să spui asta, nu?", a replicat Andreea Mantea.

Lavinia a avut parte de o surpriză în camera roșie. Hamude a intrat dezbrăcat, lăsând-o mască pe noua concurentă de la Puterea Dragostei. Hamude și Lavinia s-au strâns și în brațe în camera roșie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: