O nouă defecţiune RADET: Bucureştenii au rămas fără apă caldă şi căldură

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Peste 50 de imobile din Sectoarele 1, 3, 5 şi 6 ale Capitalei sunt fără apă caldă şi căldură, se arată pe site-ul RADET, precizându-se că se lucrează pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare. Agentul termic va fi pus în funcţiune între orele 13.00 şi 22.00.

Potrivit informaţiilor furnizate de RADET, agentul termic este oprit în peste 50 de blocuri şi imobile din sectoarele 5 şi 6 din cauza unei avarii la reţelele primare. Astfel, reluarea furnizării va avea loc, vineri, în jurul orei 22:00.

De asemenea, din cauza unei avarii la o reţea secundară, mai multe blocuri din Sectorul 3 au fost afectate. Astfel, până la ora 15:00 blocurile M5 şi M5A de pe bulevardul TH. Pallady şi blocul M6 de pe strada Trapezului rămân fără agent termic.

Totodată, din cauza unei avarii la reţelele primare, şase imobile de pe strada Dr.Felix, nr. 92, rămân, până la ora 18:30, fără agent termic.

Echipele RADET anunţă că lucrează în regim “continuu” pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor avariilor.

sursa

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu este de partea Ralucăi Pastramă

Revenim la starea de urgență?! Un medic celebru a spus clar. Ar trebui introduse

Horoscop, miercuri 2 decembrie: Leii sunt luați pe sus de o nouă dragoste, în timp ce Scorpionii învață să trăiască în prezent alături de un partener iubitor. Vezi ce spun...

Elodia Ghinescu şi Cristian Cioacă, împreună la tribunal! Ce s-a întâmplat la 11 ani de la dispariţia avocatei

Carmen Simionescu, prima imagine cu burtica de gravidă! S-a pozat în costum de baie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies